Dacia ще участва в Международното автомобилно изложение в Женева, което

...
Dacia ще участва в Международното автомобилно изложение в Женева, което
Коментари Харесай

DACIA ПРЕДСТАВЯ ТРИ СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА МЕЖДУНАРОДНОТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЖЕНЕВА

Dacia ще взе участие в Международното автомобилно ревю в Женева, което ще се състои от 26 февруари до 3 март 2024 година
На щанд от 900 м2 Dacia ще показва новите Duster и Spring и неотдавна показания кандидат за Световния рали рейд шампионат: Sandrider

ПОВЕЧЕ DUSTER, ОТНОВО DUSTER

Duster
Най-новото потомство на емблематичния SUV на Dacia – Duster, ще означи първата си поява пред аудитория на Международното автомобилно ревю в Женева.

Създаден през 2010 година и освежен за първи път през 2017 година, Duster разчупва статуквото на SUV пазара. Моделът е неотслабващ триумф с над 2,2 милиона създадени броя до през днешния ден.

Разработен върху платформата CMF-B, Duster от трето потомство е с по-солиден и изявен дизайн и предлага гама разнообразни мотори, с цел да удовлетвори потребностите на всички, в това число ECO G100 LPG, HYBRID 140 и 48V TCe 130 mild-hybrid, разполагаем с трансмисия 4x2 и 4x4.

Със стартова цена под 20 000 евро новата Dacia Duster остава най-хубавият в класа фамилен SUV като съответствие качество/цена.

НОВАТА DACIA SPRING: ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛНА ОТ ВСЯКОГА, ВСЕ ТАКА НАЕЛЕКТРИЗИРАЩА

Dacia Spring
Новата Dacia Spring се отличава с напълно нов дизайн на екстериора и интериора. Това е единственият напълно електромобил в Европа, който тежи по-малко от звук. Въпреки компактните размери, той остава с най-хубавия потенциал на товарене в своя сегмент и многочислени потребни функционалности.
Dacia Spring е по-цифрова от всеки път, с персонализируемо цифрово табло, съдържащо 7-инчов екран и 10-инчов мултимедиен централен екран.

Още по-функционална, новата Dacia Spring е с мотор 45 к.с. при версии Essential и Expression и мотор 65 к.с. при версии Expression и Extreme.

Достъпна както постоянно, новата Dacia Spring остава електрическият автомобил с най-хубаво съответствие качество/цена в Европа.

SANDRIDER: ЦЕЛ НА МИСИЯТА – УЧАСТИЕ В ДАКАР 2025!

Sandrider
В Женева Dacia ще показва своя първообраз, с който тимът Dacia Sandriders ще се състезава за първи път в рали Дакар през 2025 година, преди да се насочи към Световния рали рейд шампионат.

Dacia непрестанно търси нова формулировка на най-важното, като надгражда трите полезности на марката: налична, само че готина, надеждна и с авантюристичен дух и Eco-Smart.

Стратегията на Dacia е в цялостно сходство с нужното за присъединяване в Дакар: софтуерна лаборатория в действителни условия, отдадена на подвижността с невисок въглероден отпечатък.

Състезанието ще бъде опция за Dacia да сложи своя фокус върху значителното на тестване измежду най-предизвикателния терен. Тя ще се концентрира върху своя ангажимент за налична декарбонизация, като Sandrider ще се задвижва със синтетично гориво, създадено от Aramco.

Дизайнът на Sandrider е въодушевен от противоположната връзка на спортните екипажи през цялото време и е в цялостно сходство с ДНК-то на Dacia.

Себастиан Льоб ще посети щанда на Dacia, проявяващ прототипа Sandrider сред 10:00 – 10:30 ч. на 26 февруари 2024 година

*Източник: www.dacia.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР