Dacia отбеляза нови рекордни продажбени резултати - пазарен дял от

...
Dacia отбеляза нови рекордни продажбени резултати - пазарен дял от
Коментари Харесай

Dacia с най-силно първо тримесечие досега

Dacia означи нови рекордни продажбени резултати - пазарен дял от 2,5 % марката записа най-силното си първо тримесечие в Германия. Спрямо същия интервал на миналата година, който също беше доста позитивен, пазарният дял нараства с 0,5 процентни пункта.

Dacia също съумя да усили новите регистрации и продаде 16 394 автомобила от януари до март (2022 година: 12 560 единици), което подхожда на процентен растеж от 30,5 % и безусловно нарастване от 3 834 единици. Продажбите се разделят на 5671 автомобила през януари, 4792 през февруари и 5931 през март.

Най-популярният модел на Dacia на немския пазар беше Sandero с 6110 нови регистрации, следван от компактния SUV Duster с 5827 бройки. Jogger е осъществил 3100 продажби, а напълно електрическият Spring е регистриран 1348 пъти през първото тримесечие. Моделите на LPG на Dacia също са съдействали за този триумф. Марката е най-големият снабдител на този различен и екологичен тип задвижване в Германия.

„ С този рекорден резултат през първото тримесечие, Dacia в Германия продължава безпроблемно от сполучливата предишна година “ - споделя Тило Шмид, ръководещ шеф на Dacia Германия - „ Изключителното наличие на пазара е в основата на нашия метод да предлагаме налична подвижност с най-хубаво съответствие цена-качество. Ние сме уверени, че тази позитивна наклонност ще продължи и през идната година. “

Dacia чака позитивни импулси на продажбите през 2023 година от новите си артикули наред с други неща,. Марката продължава историята на триумфа на Jogger и уголемява гамата с първото хибридно задвижване от Dacia. Новият мотор ще бъде разполагаем от края на лятото и ще сложи нови стандарти във връзка с задвижваща мощ, комфорт и горивна успеваемост. Има и вести при Dacia Spring - марката реагира на триумфа на градския си електромобил с прибавянето на втори, по-мощен мотор. Новият вид на модела ще бъде разполагаем от лятото.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР