DACIA обяви, че компанията е подписала договор за партньорство с

...
DACIA обяви, че компанията е подписала договор за партньорство с
Коментари Харесай

DACIA стана автомобилен партньор на най-емблематичното бегаческо състезание в Европа

DACIA разгласи, че компанията е подписала контракт за партньорство с UTMB Group и The IRONMAN Group, вследствие на което марката става Автомобилен сътрудник на UTMB® World Series в Европа и Африка, включително и на емблематичната трейл конкуренция UTMB® Mont-Blanc.

Сътрудничеството на DACIA и UTMB® World Series започва още през тази година и ще продължи най-малко 2024 година, и в ролята си на първи Официален механически сътрудник, и в частност Автомобилен сътрудник, Dacia ще даде на уредниците на спортните събития основна оперативна поддръжка, най-много в лицето на издръжливите коли на марката, които са създадени с концепцията да излизат отвън общоприетите пътища.

"В Dacia ние изпитваме пристрастеност да разчупваме автомобилния пазар към този момент повече от 15 години ", разяснява Ксавие Мартине, старши вицепрезидент на подразделението Маркетинг, Продажби и Операции на DACIA & LADA. "Огромният триумф на иконата SUV Duster въплъщава позиционирането на нашата марка и упоритостта да свързваме хората с природата. Развълнувани сме от нашето партньорство с UTMB® World Series, което ни разрешава да разпространяваме нашата марка и да свързваме още по-близо хората, които се любуват на простичките удоволствия навън, дружно ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР