Dacia могат да се похвалят, че именно техен модел е

...
Dacia могат да се похвалят, че именно техен модел е
Коментари Харесай

Dacia обнови най-евтиния електромобил в Европа

Dacia могат да се похвалят, че точно техен модел е най-евтиният електромобил в Европа и по тази причина не престават да го усъвършенстват.
 Тест драйв на Dacia Jogger и какъв брой рисково може да бъде едно бюджетно комби
Dacia Jogger Extreme - бюджетно, хибридно комби за хора с занимания

Адекватна динамичност, хибридно задвижване и същинска леглова база

От компанията настояват, че от появяването на Dacia Spring през 2021 година досега в международен мащаб са регистрирани над 140 000 автомобила. Със своята гъстота и налична цена Spring е измежду водещите дребни градски коли.

Според данни на Dacia, притежателите на Spring приблизително дневно изминават по 37 км със междинна скорост от 37 км/ч. Като в 75% от случаите зареждат електрическия автомобил си вкъщи. Ето за какво са решили да подобрят още повече Dacia Spring.
 Снимка 654374

Промените по екстериора на електрическия автомобил са в унисон с дизайнерските решения на Dacia, които видяхме и при новия Duster. Премахнати са релсите от тавана, тъй като от компанията твърдят, че такива за градски автомобил не са нужни.

Големи промени има в интериора, където от Dacia са решили да трансформират напълно таблото. Вътре виждаме 7-инчов цифров инструментален панел и 10-инчова информационно-развлекателна система за по-скъпия вид.
 Снимка 654373

Като усещане прави, че е модифициран панела за климатичния надзор, като вентилационните отвори също са получили нова визия. Воланът също е нов като в центъра му виждаме новото лого на и според InsideEVs една от значителните промени е, че може да се контролира във височина.

Промяна е претърпял и селектора на скоростите, като пред него е добавена стойка за смарт телефон при базовия модел. Под предния похлупак пространството за багаж е 35 литра, до момента в който в багажника - 308 литра. Със свалени седалки общият размер става 1004 литра.
 Снимка 654372

Базовата версия на Dacia Spring ще разполага с 45 к.с. (33 kW), до момента в който по-мощната с 65 к.с. (48 kW). Батерията е с потенциал от 27-kWh и зарядът ѝ стига за изминаването на 225 км. Фейслифтът на Dacia Spring ще предлага и Vehicle to Load (V2L) технологията, която ще разрешава благодарение на адаптер да включваме към колата разнообразни уреди.

Очаква се новата Dacia Spring да бъде предлагана в три версии. Essential с 33 kW електромотор, Expression, който може да се окомплектова с два електромотора, и Extreme, който получава по-мощния елемент от 48 kW.
 Новата Dacia Duster в България - какви са цените у нас и по кое време е стартът на предварителните продажби
Ето какъв брой ще коства новата Dacia Duster в България

Предварителните продажби са към този момент налични

Към момента към момента не са оповестени цените за обновения Dacia Spring, само че упованията са те да не бъдат по-различни от тези на настоящата версия. Което значи, че чакаме базова цена от около 43 000 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР