Dacia Duster Extreme предлага много специално оборудване и уникална боя.

...
Dacia Duster Extreme предлага много специално оборудване и уникална боя.
Коментари Харесай

Dacia Duster със специален вариант Extreme

Dacia Duster Extreme предлага доста особено съоръжение и неповторима багра. Началната цена на модела, който е с бензиновия мотор TCe 100 Eco-G LPG е 17 950 евро.

Компактният всъдеход предлага, наред с други неща, мултивизионна камера, отопляеми предни седалки, мултимедийна система Media Nav и сива багра плюс оранжеви детайли по външните огледала и радиаторната решетка. Алтернативно има избор от седефено черно, арктически бяло, оранжево Аризона, желязно сино и 17-инчови лети джанти в черно.

В допълнение към информационно-развлекателната система, Duster Extreme разполага още с автоматизиран климатичен надзор, повдигната централна подпора с поделение за предпазване на дрени неща, електрически прозорци начело и откъм гърба, круз надзор с ограничител на скоростта, помощ за паркиране обратно с камера за заден ход и мъртва зона. Освен това има карта за свободни ръце, непокътната извънредно за специфичния модел.

Duster Extreme се характеризира с интериорен дизайн, тапицерията е от тъмна текстилна кожа и с оранжеви контрастни шевове. Дизайнерските детайли на вратите, вентилацията и централната подпора също са показани в оранжево.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР