Да закрият авиацията!!!Така възкликна един бивш пилот, афектиран от снощната

...
Да закрият авиацията!!!Така възкликна един бивш пилот, афектиран от снощната
Коментари Харесай

Кой е виновен за кървавия курбан на пилотите?

Да закрият авиацията!!!Така възкликна един някогашен водач, обиден от снощната авиокатастрофа с вертолет Ми-17 край Пловдив, при която починаха двама водачи. Министър Каракачанов отиде и установи, че водачите имат нальот от 500-600 часа, вятър е нямало. Като причина уточни - нередовност на машината. И кой е отговорен за кървавия самун на водачите?
Отговорът е кристално явен - на министър и политици не им пука за водачите. Пука им единствено на фамилиите им и същинските им приятели. Пилоти са президент и началник на комисията по защита, министър председателят е военачалник, министърът се пъчи с контракти с РСК " Миг ", само че кървавият курбан за българските водачи продължава. Продължава и ходенето по тъгите за рационализация на военната ни авиация.

Падналият хеликоптер предходната година е минал през ремонт. Дадени са милиони. Министър се хвали, че му оставали половината часове за хвърчене. И какво от това? Дали нещо не са объркали в ТЕРЕМ?

Катастрофиралият вертолет Ми-17 е машината, която носи националния байрак по време на военния церемониал на 6 май и тя е единствената от този вид, която е била в летателна валидност. Представяте ли си в случай че злополуката беше станала на 6 май, в небето над София?!

Вижте единствено няколко мненения във фейсбук за авиокатастрофата, които споделят всичко:

" Не кавам,че в други страни не стават произшествия, само че имайки в поради мащабите на армията и страната ни, то при нас случаите са в пъти над съотносимото! Но по този начин е, когато мафиятя е на власт и всичко е корупция! Тово е следващото доказателство, че некадърността и корупцията убиват! "

" Крайно време е по този начин наречените политици, изключително някогашните военни експерти-пилоти да понесат виновността за разсипията на Военновъздушни сили и армията като цяло, да отидат там, където им мястото, тъй като поради тях ще продължава да умират млади, кадърни и почтени момчета отдали живота си за техните закононарушения, изменничества и несръчност. Не е задоволително единствено да знаеш британски, а би трябвало да бъдеш човек и да мислиш за хората, които са зад теб и ти вадят хляба... "

" Когато трябваше да се възнамерява нальот за нашите момчета, министър Каракачанов избра да учи македонците. За танковете (ЦПС-Сливен) също и така нататък Тоя от една година е министър и това е втора злополука. Като вземе и " Делфина " с който се фука от Юрокоптер (Еърбъс Коптерс де) напряко не ми се мисли?! А безсмислената казарма?! А детските играчки-самолетчетата?! А прословутото съглашение с РСК " МиГ ",което май на книга ще си остане?! А концепцията за взаимен еър-полисинг с ТУРЦИЯ?! А изтегления отчет за защитата -2016г.?! А идиотщината военните да могат да дават повече от 24ч.дежурство в спокойно време (то беше на Ненчев, но тоя не го махна)?! Поздрава за РОДОВЕТЕ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ (а не-видовете) за 6-ти май не го включвам....А двете акции по преследване на убийци на общо съображение и в ПЪЛНО НАРУШЕНИЕ НА ЗОВС?! И ТОВА Е САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА! Толкова идиотщини даже и Ненчев не можа да измъдри... Аз като споделям, че тоя ще затрие и дребното останало от армията,то не е инцидентно... "

Калин Джумайски
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР