Да, заедно сме с Деси Банова. Това сензационно признание направи

...
Да, заедно сме с Деси Банова. Това сензационно признание направи
Коментари Харесай

Плевнелиев проговори публично за любовта си с Деси Банова и разкри: Разведох се окончателно!

Да, дружно сме с Деси Банова. Това сензационно самопризнание направи пред Би Ти Ви президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев. 

" Всички в България знаят доста добре, че живях разграничено дълго време с към този момент някогашната ми брачна половинка Юлияна. Ние се разведохме по взаимно единодушие, само че процедурата беше много дълга ", разкри Плевнелиев, съобщи Пик.

" Прогнозата за времето в моя живот е слънчева. Отскоро сме дружно с Деси Банова, само че ние се радваме на една доста хармонична връзка. Дай Боже, да живеем дълго и щастливо ", пожела си президентът.

Президентът на България в интервала 2012-2017 година приказва и за връзките си с премиера Бойко Борисов. " С министър-председателят сме в прелестни връзки ", увери той.

" Всичко, което се случва сега сред президента Радев и премиера Борисов, е в границите на демократичната игра. На президента занапред му следва да се потвърди, все още той се употребява с огромен политически и медиен комфорт ", разяснява Плевнелиев..

" Когато бях държавен глава, аз получих отчет от ДАНС за хакерска атака от страна на Русия. За мен беше ясно, че руснаците по-скоро са упражнявали с България за хакерски атаки към огромните страни ", изясни президентът в интервала 2012-2017 година.

" Отпадането на глобите против Русия не е продуктивно и не е в наш интерес. Ние желаеме да има дълготраен мир в Европа, а той е вероятен единствено тогава, когато има равни права за всички. Ако разпоредбите не важат, следва война ", добави той. Според него глобите работят и Русия рано или късно ще трансформират политиката си.

" Ако бях президент, нямаше да упорствам аз да назначавам шефа на антикорупционния орган. Много по-добре за България е да стои надалеч от това предопределение - да играе за баланс, а не за власт ", разяснява Росен Плевнелиев.

Вярвам, че антикорупционния закон е стъпка напред, само че нямам доверие, че ще забележим резултатите, които желаеме, в борбата с корупцията ", разкри президентът и добави: " Според мен Румен Радев има огромна виновност за проваления Консултативен съвет по национална сигурност по тематиката за битката с корупцията. "

" Шефът на " Мерцедес " всяка седмица звъни в София за един артикул, който ще бъде част от най-модерният и първокласен автомобил на компанията, който ще се появи напълно скоро ", разяснява още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР