Да вземем правилния избор в супермаркета често може да бъде

...
Да вземем правилния избор в супермаркета често може да бъде
Коментари Харесай

Защо да включиш био продукти в менюто си?

Да вземем верния избор в супермаркета постоянно може да бъде сложна задача. Има толкоз доста артикули, от които да избирате, че задачата става съвсем невъзможна. Голяма част от асортимента пък съдържа субстанции, които могат да навредят съществено на тялото ни. Изборът става многократно по-труден, когато пазарим за децата си и желаеме да знаем какво съдържат другите храни. Ето за какво се ускорява приемът на био артикули, които имат обезпечено качество и потвърден генезис. А в случай че се чудите дали си заслужава в действителност да инвестирате в тях, ето няколко аргументи да го извършите.
1. Био продуктите не съдържат ГМО
Сертификатите, които този вид артикули имат, освен подсигуряват, че в тях няма нездравословни химикали, само че също по този начин подсигуряват, че не са ГМО. Ето за какво био земеделието се опълчва съществено на огромните химически корпорации, които замърсяват международните храни и полета.
2. По-богати са на хранителни субстанции
Изчислението е просто – биологично чистите артикули получават питателните субстанции от здрава и богата почва. За разлика от тях, " елементарните " производители разчитат на изкуствени торове, създадени от изкопаеми горива, с цел да пораства реколтата по-бързо.

3. Биологичното земеделие поддържа здрава почва
Точно както вашият избор в магазина диктува вашето здраве, тези артикули диктуват здравето на земята. Неорганичните храни се пръскат с извънредно токсични химикали, които убиват всичко, друго от самата годишна продукция. А откакто всички живи организми бъдат убити, те се заменят със синтетични торове, направени от още по-токсични химикали.
4. Поддържа и биологично многообразие
Хербицидите и пестицидите не вършат разлика сред положителни и неприятни буболечки, просто ги убиват всички. За да има живот на земята, нашата задача е да поддържаме несъмнено равнище на биологично многообразие - от най-големите бозайници до най-малките инсекти. Биологичното земеделие практикува здравословни техники за развъждане, които имат за цел да поддържат нужното равнище.
Още забавни обстоятелства за био продуктите и какво можете да си приготвите с тях, можете да прочетете в пролетния брой на BILLA Кулинариум. В него ще научите кой е идеалният самун за всяка разядка и по какъв начин да извършите най-хубавото барбекю. В новото издание на списанието ще разберете повече за потребните свойства на яйцата и за какво би трябвало постоянно да участват в менюто ви.
BILLA Кулинариум коства единствено 0.99 лева с BILLA карта. Освен че можете да прочете забавни публикации и предписания, в него ще намерите и талони за отстъпки на стойност над 30 лева при извършване на покупки в магазините на BILLA през март, април и май.
Ако сте от хората, които обичат да готвят, можете да свалите и мобилното приложение на BILLA Кулинариум. В него ще намерите над 300 видео предписания и авторски оферти на Chef Виктор Ангелов. Така всеки ден можете да експериментирате в кухнята.

и.
Разгледайте и страницата на BILLA Кулинариум,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР