Да влезеш в Игри на волята“ май не е достатъчно

...
Да влезеш в Игри на волята“ май не е достатъчно
Коментари Харесай

Връзкари ли са всички в „Игри на волята“?

Да влезеш в „ Игри на волята “ май не е задоволително единствено да си устойчив , мощен физически, да грабнеш аудиторията, а би трябвало и още нещо – мощен тил, написа България Днес.

Връзкари ли са множеството от участниците, питат се почитателите на формата, откакто Иван Рълев хвърли бомбата, че се познава в действителния живот с някогашния си съпленник Цветомир. Двамата се готвят дълги години дружно за шоуто, призна още младият ортодонт. Със сигурност в тренировките се включва и братът на Иван, който е в племето на „ Изгонените “.

Въпросният Цецо, който към този момент е част от „ Амазонките “, е засичан постоянно с някогашен участник на игрите – Борис Налбантов, или Боби. Двамата качвали постоянно сторита, което навежда на мисълта, че са правилни приятели.

За различен участник – Мартин, пък се знае, че е набутан от продукцията от някогашната си половинка Емануела . Фолкдивата още през предходната година се похвали, че е уредила някогашния си за шоуто, защото Елвиса бил заплашителен почитател на формата.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР