Да ви поразсмеем малко със задкулисието на политическия ни елит“

...
Да ви поразсмеем малко със задкулисието на политическия ни елит“
Коментари Харесай

ПАНИКА СРЕД „СПИСЪЧНИТЕ“ ОТ „АФЕРА“! БОКО: „ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ, БЕ, ДОЖИВЯХ ДА МИ ПРИПИСВАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ДЕТО МИ ИЗВАДИ КЮЛЧЕТАТА!“. РАДЕВ ТРЕПЕРИ ДА НЕ Е В СПИСЪК, ЧАК ПРОКУРАТУРАТА ГО „ИЗПРА“ ЧРЕЗ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ „ФАЛШИВИ НОВИНИ“

Да ви поразсмеем малко със задкулисието на политическия ни „ хайлайф “ плюс „ цвета на нацията “.

След като първа АФЕРА осведоми за листата на Николай Бареков, който бе подготвил да съобщи в прокуратурата и откакто АФЕРА първа разгласява въпросния лист, суматоха и боязън от АФЕРА настана.

Румен Радев скъсал телефоните да звъни през тоя на оня, през оня на тоя, да разбере, аджеба, той в листата ли е и следва ли да бъде. Той по „смелост“ си е огледален облик с Боко. Толкоз се посрал от шубе, че след това чак прокуратурата в формалното си известие за формиране на инспекция по листата на Николай Бареков, без никой въобще да я пита, и без да има оповестени на никое място сходни „ подправени вести “, че Радев бил в листата, написа в прав текст, че Румен Радев го нямало в листата на Бареков, както пишело във „ подправени вести “.

Куп от изброените в листата на Бареков пък скъсали телефона на Бойко Борисов, мислейки си, че Боко има пръст в листата на Бареков с „ но аз що съм там? “. Боко ревнал вбесено – „ Абе, вие луди ли сте, бе, аз да имам общо с АФЕРА и Бареков?! Доживях да ми приписват Веселина Томова, тая, дето ми извади кюлчетата! “.

Някои пък напряко звъннали на Пеевски, щото те пък мислели, че той има пръст в листата на Бареков със същото – „ но аз що съм там? “. Пеевски и той изревал: „ Абе, Бареков е вманиачен, а пък Томова 100 пъти по-луда, по какъв начин си я представяте аз да им пиша описите? “.

Изобщо гъмжи от „ храбри “ „ борци “ с „ мафията “, които треперушкат от АФЕРА, АФЕРА на която не и пука въобще кой е на власт и си прави работата по този начин, както би трябвало да се прави – съпротива на всяка власт.

С право треперят, в случай че питате нас – щото след кюлчетата на Боко и торбичките на Радевия Узунов, кой знае, тоя път АФЕРА напряко ще влезе и в „ трезорите “ на „ цвета на нацията “?!

Запазете самообладание, пичове, дишайте надълбоко – каквото има да става ще става. Както е известно Веселина Томова таван няма.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР