Да ви пожелаем късмет на старта на тази страхотна седмица!

...
Да ви пожелаем късмет на старта на тази страхотна седмица!
Коментари Харесай

Изненада за една зодия, съдбата си играе с друга

Да ви пожелаем шанс на старта на тази страхотна седмица!

ОВЕН

Началото на деня ще бъде много с напрежение. Всякакви дребни произшествия и незначителни събития могат да повлияят на настроението ви. Ако запазите хладнокръвие и самообладание, ще съумеете да се справите. Следобедът ще бъде по-приятен. Вечерта е подобаваща за сантиментална среща.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде предизвикателство, изключително за тези с огромни проекти. Няма да е елементарно да осъществите даже и дребна част от желанията си. Постоянно някой ще се меси в делата ви неуместно, ще ви разсейват и объркват. Следобедът ще бъде изобретателен, с зараждащи положителни хрумвания.

БЛИЗНАЦИ

Може да зародят някои дребни проблеми през днешния ден. Не са изключени досадни недоразумения и различия с околните. Няма защо да се притеснявате - всичко ще се уреди скоро, а проблемите ще бъдат решени. Трябва да внимавате с парите. Има риск да похарчите прекалено много за дреболии.

РАК

Добър ден да научите нещо ново, да събирате и анализирате информация, да поддържате връзка с хора, чийто опит може да ви бъде потребен. Бързо запомняте всичко. Струва си да говорите за вашите терзания и паники. Ще получите съвет, поддръжка и помощ. Вероятни са дребни домашни проблеми.

ЛЪВ

Денят ще мине добре, само че не трябва да очаквате нищо изключително от него. Едва ли ще имате главозамайващи победи или ще разрешите величествен проблем. Но ще имате триумфи в дребните неща, приятни изненади и срещи, които ще ви донесат доста наслада. Хубаво би било да я споделите с околните си.

ДЕВА

Днес сутринта ще сте доста раздразнителни. Ще се ядосвате за дреболии, ще се дразните и ще спорите. Но това време е идеално да вършиме значимите неща сами и да решавате някои съществени проблеми. Следобедът ще донесе положителни вести. Ще бъде прелестно време за другарство.

ВЕЗНИ

Денят ще стартира с терзания и проблеми, които би трябвало да бъдат решени. Важно е да не бързате. Ще ви отнеме време, с цел да разберете по какъв начин е най-добре да постъпите, с цел да намерите точния път към задачата. Можете да потърсите помощ или съвет. Вероятно ще получите каквото ви би трябвало.

СКОРПИОН

Денят ще бъде забавен и кондензиран със събития. Звездите ще поддържат тези, които са подготвени да поемат риск и не се опасяват да опитват. Ще има доста забавни диалози и приятни срещи. Денят е подобаващ за правене на проекти. Няма значение дали са за работа, занимание или персонални връзки.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще е по-спокоен от нормално. Работата ще е най-вече рутинна и това ще ви разреши да отделите време за срещи с другари. На някои от вас ще се наложи да пътуват, само че на близки дистанции. Романтична среща няма да ви разочарова и сигурно ще ви донесе приятни изненади.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще бъде умерено, идеално за отмора и възобновяване. Можете да вършиме някои елементарни и познати неща. Те няма да ви уморят и ще останете доста удовлетворени от резултата на труда си. Информация, получена през днешния ден, ще ви разреши да избегнете съществени неточности в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде отдаден на потребни занимания. Ще получите отговори на въпроси, за които нееднократно сте говорили с околните си. Може да обсъждате настоящи проблеми или да говорите за неща, които са предизвиквали доста различия. Този път ще бъде допустимо да се реализира компромис.

РИБИ

Ден за нови проекти и истински хрумвания. Ще бъдете изобретателни по всички въпроси, ще измисляте нещо ново, за обстановки, в които другите са предпочели да работят с потвърдени способи. Хората към няма да ви поддържат незабавно, а това несъмнено ще ви забавлява. Подарък ще ви изненада.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР