Да, вашата съдомиялна машина е предназначена за миене на съдове,

...
Да, вашата съдомиялна машина е предназначена за миене на съдове,
Коментари Харесай

Как да почистите съдомиялната?

Да, вашата съдомиялна машина е предопределена за миене на съдове, само че какво става с всички части храна и други мръсотии, които се измиват? За страдание те не изчезват вълшебен. Подобно на мивката, съдомиялната е извънредно мръсна. Ще ви предложим способ за разчистване на съдомиялна, който е изцяло натурален.

1. Изпразнете съдомиялната и извадете или издърпайте най-долната част на съдомиялната. Намерете отводната тръба, почистете я, намерете филтъра и го измийте добре. Проверете всички въртящи се елементи и ги почистете с кухненска хартия.

2. Изсипете една чаша оцет в контейнера в долната част на съдомиялната. След това изсипете половин чаша сода в дребна паница и я поставете на горния рафт. Може да промените содата с две таблетки за съдомиялна.


3. Включете съдомиялната и оставете оцетът и содата да си свършат работата. Оцетът е естествено антибактериално средство, а содата за самун оказва помощ да се разбият твърдите частици от мръсотията.

4. След като програмата е свършила, оставете съдомиялната затворена още 20 минути, с цел да може парата да продължи да почиства. Отворете съдомиялната и я избършете с забрадка или гъба. Съдомиялната ще бъде идеално чиста!

Включете почистването на съдомиялната в месечния си лист за разчистване!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР