Да умеят да избягат от самите себе си, да имат

...
Да умеят да избягат от самите себе си, да имат
Коментари Харесай

Михаела Маринова: В Маскираният певец трябва да избягаш от себе си - slava.bg

Да умеят да избягат от самите себе си, да имат психическа, само че и физическа подготовка и да се забавляват - това са препоръките, които спечелилият в първия сезон на "Маскираният артист " Михаела Маринова даде на участниците в новите епизоди.

"Гарванът тежеше 30 кг, само че това ми разреши да му изградя лична еднаквост - с леко прегърбената и замръзнала поза ", изясни изпълнителката на "Стъпка напред " пред Нова телевизия. Тя е безапелационна, че при срещата си с костюма е усетила влюбване от пръв взор. Причината - Маринова се надявала маската да е диаметрално друга като тип и въодушевление от нея самата.

"Има компликации от самото начало, такава е играта, само че в никакъв случай не съм падала духом. Песните, които подбирах, са такива, които не съм пяла преди пред аудитория и не съм си и представяла, че ще имам мотив да го направя ", изясни още отличничката от X Factor.

Маринова призна, че е имала шанса да работи по първия си независим албум във времето, в което е взела участие и в "Маскираният артист ". Това й давало опцията да има правдиво оправдание пред своите близки, които до последно не знаели сигурно, че точно тя се крие зад Гарвана.

Вторият сезон на "Маскираният артист " ще започва в средата на септември.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР