Да ти свърши горивото по време на пътуване не е

...
Да ти свърши горивото по време на пътуване не е
Коментари Харесай

EcoFlow Delta Pro: Две кофи ток в багажника

Да ти свърши горивото по време на пътешестване не е от най-приятните преживявания, които може да изпита лидер на автомобил с типичен мотор с вътрешно горене. При подготовката за пътешествието, лидерът обаче би могъл да планува сходна обстановка и да подготви туба аварийно гориво, решавайки моментната рецесия безусловно за секунди.

Какво може да направи обаче водачът на напълно електромобил в горната неприятна ситация- да сипе две кофи ток в багажника? Реално тъкмо това прави системата Delta Pro на EcoFlow, видео на тест на която са попаднали от профилираният уебсайт .

Портативната батерийна система EcoFlow Delta Pro, която е с потенциал от 3.6 kWh и действително съставлява "туба за гориво ", пълноценно е в положение да вдъхне живот в изцяло "занулена " и неподвижна Tesla Model S и даже да зарежда батерията на електрическия автомобил в придвижване (след дребен трик, който се показва в края на видеото).

Батерийният модул EcoFlow Delta Pro, който коства 3599 щатски $ и може да бъде конфигуриран с други обособени модули за по-голям потенциал, е в положение да извършва и функционалности на женератор, който да се употребява при положение на енергийни рецесии или спирания по токопреносната мрежа.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР