Да, те забелязват и по-различни неща от телата и външния

...
Да, те забелязват и по-различни неща от телата и външния
Коментари Харесай

Мъжете винаги забелязват тези неща в една жена

Да, те виждат и по-различни неща от телата и външния ни тип.

Когато става дума за привличане сред двама души, има доста неща, които ние дамите одобряваме за даденост. През по-голямата част от времето считаме, че мъжете виждат единствено гърдите и дупето ни и в множеството случаи… тъкмо това виждат. Но това несъмнено не е всичко! Независимо дали вярвате, или не, мъжете виждат много повече. По-долу ще прочетете дребна част от нещата, които те ведната виждат, когато беседват с нас:

Личността ви

Дори и най-секси изглеждащата дама като Меган Фокс не би имала триумф в запознанствата, в случай че e скучна, жестока или просто неприятен човек. Въпреки че би лишило повече време да схванат дали някой е неприятен, или не, в последна сметка това не може да бъде прикрито. Личността е нещото, което провокира или скапва желанието за другарство.

Ноктите ви

Нали не мислите, че единствено дамите виждат какъв брой добре се грижите за ноктите си? Много постоянно ноктите са едно от първите неща, които вършат усещане на мощния пол. Ноктите са добър знак за това дали едно момиче в действителност се грижи за себе си.

 Мъжете постоянно виждат тези неща в една жена

Финансовото ви състояние

За множеството мъже това да знаят, че можете да се оправят сами финансово, ги кара да бъдат по-склонни да излизат с вас. Те желаят да са сигурни, че не сте с тях единствено поради парите им.

Колко сте щастливи

Никой не харесва постоянно мрънкащите хора, изключително човек, който търси обич. Ако изглеждате мрачни, ядосани или прекомерно мнителни, мъжете няма да имат предпочитание да бъдат към вас.

Самочувствието ви

Вероятно нееднократно сте стигали до извода, че тези, които най-вече се хвалят, са най-несигурни в себе си. Това важи и при мъжете. И повярвайте ни, има мъже, които целеустремено търсят дами с по-ниско самочувствие, които да бъдат идващите им жертви.

Стилът ви

Хората постоянно си мислят, че модата е нещо, което единствено дамите виждат, само че това още веднъж не е правилно. Мъжете също го виждат. Дори може да бъде главен фактор за това дали те желаят да поддържат връзка с вас. Други пък си имат култове като високи токчета, прилепнали поли и така нататък

Колко динамичен е общественият ви живот

Точно както дамите обичаме да се срещаме с мъже, които имат доста другари и водят деен метод на живот, то и мъжете желаят половинките им да бъдат харесвани.

 Мъжете постоянно виждат тези неща в една жена

Колко сте рационални

Ако човек желае да има сериозна връзка с вас, той ще търси жена, която е рационална и може да се оправя сама със личните си проблеми, без да се тръшка и мрънка. Жена, която в действителност не може да работи, без да прави ужасни неточности в преценката си, не е секси – най-малко не за тези, които търсят сериозна връзка. Повярвайте ни, мъжете виждат това.

Усмивката ви

Мъжете обичат да виждат усмивката ви и това по какъв начин се забавлявате, а отсъствието на тези неща несъмнено се вижда. Жените, които се смеят повече, имат повече шансове с мъжете, тъй като наподобяват по-открити и другарски настроени.

Ароматът ви

Повечето мъже виждат аромата на една жена незабавно. Ако носите парфюм, те най-вероятно ще виждат това. Дори ще усетят вашата лична миризма. Но това е хубаво, тъй като точно то е едно от нещата, които кара хората да ви помнят

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР