Да сте в крак с модата далеч не означава да

...
Да сте в крак с модата далеч не означава да
Коментари Харесай

Модна икона или кошмар сте според зодията

Да сте в крайник с модата надалеч не значи да следвате сляпо последните трендове. Трябва да имате и нюх за това, който за жалост не всеки има. Както се споделя, на някои хора просто им идва от вътрешната страна да се обличат добре. За всичко това си има пояснение, като въпреки и да не вярвате, зодията също има значение, написа happu-woman.bg

Ето какво приказва тя за вашия жанр:

Лъв

Лъвът е най-стилният зодиакален знак, по тази причина може да бъде подложен преди всичко в класацията ни. Той е категоричен фен на модата. Винаги се стреми да следва изкъсо най-новите трендове и да е оптимално в крайник с тях.

Везни

Везните се отнасят към живота като към фешън подиум и не е инцидентно, че непрекъснато се стремят да бъдат блестящи, като че ли са под светлините на прожекторите. Обичат да копират стила на моделите на огромните първокласни марки или на звездите. Няма да се изненадаме, в случай че на Седмицата на модата хората да ги объркат с огромни звезди на аления килим.

Водолей

Водолеят също доста се интересува от модата, като обича да залага на авангарден външен тип. Тоалетите за всичките му събития са премислени авансово, тъй че няма късмет да избере случайна дреха от дрешника си, даже когато отива на работа. Представителите на тази зодия не пазят гения единствено за себе си, като даже обичат да дават фешън препоръки на околните и приятелите си. Някои от тях пък вършат стилния си нюх в специалност, като стават стилисти или дизайнери.

Телец

Телецът обича да е моден, само че не и да се тревожи прекомерно доста за външния си тип, тъй като за него това са непотребни нерви. На обществени места обича да е в крайник с модата, само че когато си е у дома, хваща първата дреха, която му е на разположение, с цел да се усеща комфортно. Телецът следва максимата, че комфортът е на първо място.

Стрелец

Стрелецът не харесва никаква непотребна суетност. Той поставя грижи да се облича добре, единствено в случай че си коства напъните. Харесва красиви облекла и обувки, като обича да носи скъпи аксесоари.

Риби

Рибите имат ексцентричен жанр. Тяхната странна персона им разрешава да опитват с нови визии понякога, като това от време на време им носи триумф, различен път опитите им не са чак толкоз сполучливи.

Рак

Хората от зодия Рак са пристрастени към извършването на покупки. Те непрекъснато купуват нови облекла, само че пристрастяването ги подтиква да взимат и такива, които не са толкоз стилни. От това страда, както портфейлът им, по този начин и външният им тип.

Скорпион

Скорпионите обичат да се откроявате от тълпата. Един ден могат да бъдат най-стилни в обкръжението си околните си, а на идващия ден – въобще не. Понякога техният усет към изкуството ги тласка да носят много цветни и шарени облекла.

Овен

Овенът има автентичен жанр. Не се въздейства от обкръжението си или от трендовете в стилните списания. Независимо от това, той обича да е в центъра на вниманието и от време на време, с цел да го реализира, отделяте цялото си време, с цел да изберете облеклата си за идния мотив.

Козирог

Козирогът е извънредно самоуверен, когато става въпрос за модата. Обича да смесват по няколко стила, само че не всеки прави оценка това тяхно изпитание. Представителите на този знак би трябвало да бъдат доста деликатни, когато вършат сходни опити, тъй като рискуват от време на време да наподобяват неуместно.

Близнаци

Близнаците не обичат изключително модата. Това не е знак, който е прекомерно фокусиран върху външния тип. Често за тях няма значение какво носят, стига да не са голи на улицата. За всемирски събития въпреки всичко те избират да носят елегантни рокли или костюми.

Дева

Девата е минимум стилната зодия. Това са хора, които избира облеклата си на мрачно, нагледно казано. Не следват модата и за жалост, от време на време това си проличава. Разбира се, постоянно има изключения, само че не са доста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР