Да спрем негативизма и омразата с активно и разумно гласуване,

...
Да спрем негативизма и омразата с активно и разумно гласуване,
Коментари Харесай

Вежди Рашидов в Калояново, Хисаря и Старосел

Да спрем негативизма и омразата с интензивно и рационално гласоподаване, тъй като е значимо да създадем още веднъж България постоянна. Колкото по-богат е един народ, толкоз е по-богата страната “, това съобщи при срещите си през днешния ден в Калояново, Старосел и Хисаря Вежди Рашидов-водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив.

С него бяха регионалния координатор Георги Мараджиев и претендентите за народни представители Младен Шишков и Йордан Кръстанов.

„ Не желая смяна като на „ Промяната “, която за две години донесе безпорядък, съсипия и беднотия. Какво промени „ Промяната “? – Единствено цените, които подвигна нагоре. В тежка икономическа рецесия сме и вървим стремително надолу, с цел да спрем това сриване, зависи от всички нас. Да гласуваме с разсъдък за ГЕРБ-СДС. Имаме хора – опитни, образовани, специалисти във всички области, имаме цяла плеяда младежи, които продължат съзиданието “, добави още Рашидов.

„ Вече две години работата в общините буксува, не се прави нищо, тъй като бюджетите са извънредно незадоволителни, с цел да се осъществят огромни планове без помощ от страната. А нищоправещите  от „ Промяната “ ги оставиха да се оправят сами “, разяснява Мараджиев. Той напомни, че за Калояново, както и за доста други обитаеми места, е значимо да се обезпечат средства за замяна на водопроводна мрежа, а Хисаря се надяват на 7 млн. лева държавно финансиране за нов пешеходен мост.

„ Дайте ни доверието си, тъй като имам вяра, че единствено при една постоянна страна няма чудеса, а забележими резултати, от които всички да се гордеем! “, акцентира още той.

„ Чакаме ви с неспокойствие и с неспокойствие ще гласуваме, с цел да спасим България “, по този начин се обърнаха към Вежди Рашидов и в трите обитаеми места.

„ Дошъл съм за вашето доверие, с цел да можем след изборите да управляваме и да градим още веднъж България. Изборът е номер с 2 “,каза в умозаключение Рашидов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР