Да слушаме с уважение и благоговение, създателя на истината, Асен

...
Да слушаме с уважение и благоговение, създателя на истината, Асен
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Да слушаме с уважение и благоговение, създателя на истината, Асен Василев

„ Да слушаме с почитание и страхопочитание, основателя на истината, Асен Василев, и да се радваме, че той е наш съотечественик. “ Това написа във фейсбук водачът на Има Такъв Народ, Слави Трифонов, във връзка изявлението на вицепремиерът и финансов министър Асен Василев за къщата на улица “ Чаталджа “.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Асен Василев приказва по една национална медия за къщата на улица “Чаталджа ”. Всичко е наред, няма проблеми, той не е отговорен, няма спекулация. Всичко това, което се приказва е небивалица на зложелатели. Асен Василев е чист като сълза от сърна, тъй като постоянно приказва истината. Така е, аз му имам вяра. Асен Василев, не просто, постоянно приказва истината, той е измислил истината и за доказателство в този момент ще ви пусна едно друго негово изявление, в една друга национална медия, в което основателят на истината, Асен Василев, още веднъж приказва истината.

Да слушаме с почитание и страхопочитание, основателя на истината, Асен Василев, и да се радваме, че той е наш съотечественик.

„ Видя се, че няма никаква драма с „ Чаталджа “. Обяснихме цялата фактология на време. Аз не мисля, че има скандал. Има опит да се нанесе репутационна вреда против мен, по тази причина завеждаме дело против господин Чобанов и „ Бърд “. Това си е серия офанзиви, които вървят против мен “,каза в изявление Асен Василев, напомня SafeNews.

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР