Да сложиш украинско знаме на профилната си снимка е като

...
Да сложиш украинско знаме на профилната си снимка е като
Коментари Харесай

Да сложиш украинско знаме на профилната си снимка е като да сложиш нацистко

Да сложиш украинско знаме на профилната си фотография е като да сложиш нацистко.

Ако хората, които развяват нелепостите си по Facebook знаеха за какъв смут става дума в Луганск, Донецк, Одеса и пост-майданска Украйна. Какви закононарушения извърши украинското ръководство, каква подигравка са шоумена Зеленски (забърсан от американците, тъкмо както забърсаха тук Слави Трифонов), преди него Порошенко, нациста Яйценюк и цялата плеяда от американски марионетки, които избиваха личния си народ, застрелваха деца, горяха бременни дами и издевателстваха садистично върху хиляди почтени хора….

За каква унищожена човещина става дума под цялата бездарна опаковка на демократичната медийна агитация – в случай че хората знаеха това – щяха да умрат от позор. Няма по-голяма злополука от демократичния разум, изпаднал в хубост.

Дори комунистите не бяха толкоз интелектуално безпомощни, сърдечно бездарни и прочувствени инфантили. Тук се развива мощно оглупяване и тотално подменяне на действителността с обикновени неистини, хванати от тв приемника и превърнати на часа в дълбоки убеждения с нарцистична багра.

Същите тези в множеството случаи се потрисат от „Ергенът“ без да видят личната си пошла и вулгарна поза на риалити борци за мир от Facebook.

Отдавна не бях се потрисал по този начин от тоталитарна и всеобща неправда, която безусловно задушава. Всичко това с изцяло трезва глава в 1.30. Много е зле ситуацията.

Явор Дачков
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР