Да си поговорим за мастурбирането. Докато някои не се интересуват

...
Да си поговорим за мастурбирането. Докато някои не се интересуват
Коментари Харесай

15 изумителни факта за мастурбирането

Да си поговорим за мастурбирането. Докато някои не се интересуват изключително от него, за други е единствен вид. И въпреки всичко, всеки го прави. Но има някои обстоятелства, които евентуално не знаете.

92% от зрелите мъже и съвсем 62% от дамите мастурбират. Дори възрастните го вършат по-често, в сравнение с си мислите.

80% от мъжете са мастурбирали преди да навършват 17, а при дамите процентът е 58 – а тези, които са го правили, е по-вероятно да са правили и безвреден секс.

Редовното мастурбиране при мъжете понижава риска от рак на простатата.

Проучвания и статистики демонстрират, че даже асексуалните хора мастурбират. Макар постоянно да го вършат по-различно (без еротични фантазии), въпреки всичко го вършат.

Мастурбирането облекчава менструалните болки.

През Викторианската ера се считало, че мастурбирането е болест. За да се предпазят от тази „ болест “, мъжете употребявали специфични железни пръстени с остри зъбци, които се прикачали за пениса.

Повечето дами намират клиторната стимулация за по-ефективна от вагиналната.

70% от женените признават, че мастурбират.

Според института Кинси, 38% от хората споделят,че гледат порно за забавление, а 43% „ тъй като по този начин фантазират за неща, които другояче не биха желали в същинския живот “.

53% от дамите употребяват секс играчки, когато мастурбират.

Само 46% от дамите споделят, че при мастурбиране доближават до оргазъм за по-малко от 3 минути. 99% от мъжете евентуално биха получили оргазъм единствено четейки това изречение.

„ Ел Сарторио “ е евентуално най-старият нецензурен филм, сниман в Аржентина през 1907г. В него три дами се къпят в реката, когато нещата стават по-сериозни и най-после вършат секс с дявола.

Вибраторът е на повече от 100 години. Изобретен е през 1880-те от английски доктор.

Най-ранните мемоари за мастурбирането идват от Шумер, една от античните месопотамски цивилизации. Шумерите подкрепяли мастурбирането и считали, че подтиква потентността.

„ Кама сутра “ не е единствено за страховит секс. Древните текстове оферират забавни препоръки за мастурбиране.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР