Да си носите приготвена вкъщи храна в офиса е добър

...
Да си носите приготвена вкъщи храна в офиса е добър
Коментари Харесай

Пликът за сандвичи като висша мода: Louis Vuitton го предлага за $3000

Да си носите приготвена у дома храна в офиса е добър метод за икономисване на пари от бюджета ви.

Освен, в случай че не съхранявате обяда си в плик за сандвичи, основан от Фарел Уилямс за Louis Vuitton, струващ над 3000 $.

Музикантът, който стана дизайнер и креативен шеф на френската първокласна фешън къща, явно е почерпил ентусиазъм от класическата хартиена торбичка за сандвичи за един от новите си планове, като я е преосмислил в аксесоар от висшата мода, написа CNN.

Вместо от хартия, чантата е направена от говежда кожа " в безусловно същия цвят като фамозните хартиени пазарски чанти на къщата ", обявиха от Louis Vuitton.

Прецизно прегънат, с цел да прилича аналога си, аксесоарът е екипиран и с емблематичното лого на Louis Vuitton, както и със синя закопчалка, с цел да се запазят сандвичите свежи и  на несъмнено място.

Артикулът е пуснат в продажба на 4 януари извънредно в Западен Холивуд, като цената му е 3130 $.

Но това не е първият път, в който Louis Vuitton се въодушевява от ежедневните (и обичайно доста по-евтини) аксесоари.

В сбирката си за пролет-лято 2007 година стилната къща отдаде респект на икономичните карирани найлонови торбички за пазар, обичани по целия свят, напомня CNN.

Други фешън къщи също са употребявали този метод: През 2014 година дизайнерът Ашиш Гупта трансформира найлоновата торбичка за хранителни артикули в продукт с пайети на премиум цена, като съобщи, че отдава " респект на всекидневието ".

" Може би това е и протест против еднократната приложимост на бързата мода ", разяснява Гупта пред CNN през 2017 година

" Това е взимане на типичен предмет и превръщането му в нещо продължително, което може да бъде оценено отвън нормалния си подтекст поради качеството на безконечния му дизайн. "

Но такива дизайни могат да провокират несъгласия - и нерядко насмешки.

През 2017 година Balenciaga пусна на пазара чанта за 2 145 $, която изглеждаше тъкмо като емблематичната смачкана, синя чанта " Frakta " за 99 цента на Ikea и незабавно стана вайръл в обществените медии, напомня още CNN.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР