Да си кралска особа често означава, че хората около теб

...
Да си кралска особа често означава, че хората около теб
Коментари Харесай

Най-щурите искания на кралските особи: от сложни процедури за баня до много специфични сандвичи

Да си кралска персона постоянно значи, че хората към теб и тези, с които се срещаш, се стремят да ти угодят.

Така че, в случай че сте кралска персона и поискате нещо - без значение какъв брой е необичайно - евентуално ще го получите.

И макар че членовете на компанията са най-вече доста учтиви в връзките си със чиновниците, има странни и от време на време чудати претенции, които те насочат.

От комплицирани процедури за баня до доста характерни сандвичи.

Изисквания за баня на принц Чарлз

Принц Чарлз разполага с екип от чиновници, които му оказват помощ и в неговата доста строга и ненапълно необикновена утринна рутина, която го приготвя за идния ден.

Приятелят на принцеса Даяна и неин някогашен камериер Пол Бъръл, който е работил в тясно съдействие със фамилията през 90-те години на предишния век, разкрива детайлности за рутинната му работа.

По време на документалния филм на Amazon Prime Serving the Royals: Inside the Firm господин Бърел разкрива: "Пижамата му се изглажда всяка заран, а връзките на обувките му се изглаждат с ютия. "

А когато става въпрос за утринната баня, господин Бъръл прибавя, че принцът има и някои доста характерни условия.

В документалния филм той споделя още: "Температурата на водата би трябвало да е хладка и единствено на половина цялостна. "

Бившият лакей прибавя също, че тапата за баня би трябвало да е обърната в избрана посока, кърпата за баня би трябвало да е подредена по негов усет, а бельото му не може да има нито една дипла на мястото си.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР