Да си го кажем направо - живеем в свят на

...
Да си го кажем направо - живеем в свят на
Коментари Харесай

Ози и Шарън Озбърн отбелязват 40 години брак

Да си го кажем напряко - живеем в свят на кавги, разводи и материализъм, което поражда тъжното възприятието, че същинската обич съществува единствено в книгите и филмите. Хората се влюбват и разлюбват по-бързо от промяната на времето този месец. Не инцидентно през последните десетилетия поражда израза " сменя си любовниците като носни кърпички " - нещо, което не е съществувало в общественото пространство толкоз видимо преди 70-те години на предишния век и половата гражданска война. Затова и 40-годишни бракове ни се костват необикновено събитие, отбелязва life.dir.bg.

Но подобен е казусът на Ози и Шарън Озбърн. В началото на юли те ще отпразнуват четвърто десетилетие брак, поради което и желаят да възобновят своите брачни клетви на остров Мауи, Хавай. Хеви метъл звездата към момента се възвръща след тежката си интервенция, само че е твърдо решен да направи този жест за своята половинка.

`Ози

Съвместният им път обаче не е по никакъв начин лек и цялостен единствено и само с романтика. Двойката претърпява колкото хубави, толкоз и неприятни моменти. А общата им история стартира през 1970 година, когато Шарън е едвам на 18 години, а той към момента е женен за Телма Райли. Запознават се, когато Ози отива в офиса на татко ѝ, който по това време е управител на групата " Black Sabbath ".

И не, искрите сред тях не прехвърчат от пръв взор.

" Бях привикнала с американски актьори, които бяха доста спретнати и миришеха добре. Изведнъж пристигнаха тези космати, странни мъже от северна Англия, които се обличаха по метод, който не бях виждала преди. Притеснявах се от тях ", споделя Шарън за първата си среща с Ози и групата.

По-късно мнението ѝ за тях се трансформира фрапантно. Случва се, когато отива с татко си на техен концерт в Лондон, който я оставя изумена освен от тях като реализатори, само че и от самата музика, която вършат. Отношенията им остават другарски до 1979 година. Тя признава, че това, което я е привлякло у него, са хуморът, геният и чувствителността му.

Телма Райли се развежда с Ози през 1982 година не поради Шарън, а поради проблемите му с алкохола. През същата година двамата влюбени се женят, а по-късно стават родители на дъщерите си Ейми и Кели, и на сина си Джак.
`Ози

Още през цялото време не им е елементарно. След развода той оставя децата си напълно на грижите на майка им, поради тогавашното си положение. От своя страна Шарън се скарва с татко си поради задължения в продуценската компания. Не е в положителни връзки и с майка си, и с брат си.

" И двамата започнахме с нищо. Той нямаше семейство, нито аз. Бяхме сами против света и победихме ", споделя тя.

Зависимостите му също не работят добре на връзката им. През 1989 година Ози едвам не убива брачната половинка си в пияно положение. Полицията го арестува, само че не го вкарва в пандиза. Вместо това е подложен на шест-месечно лекуване в клиника. Половинката му обаче е твърдо решена да не се развежда с него, вместо това го пита дали желае да аргументи болежка на двама им и децата им с тази взаимозависимост, пробвайки се да го накара да осъзнае грешката си. Ози съумява да влезе в правия път и дълго време всичко наподобява наред.

През 2016 година фронтменът на " Black Sabbath " ѝ изневерява. Болката, която тя изпитва, е неописуема, по тази причина краткотрайно се разделя с него. През 2017 възобновяват обетите си.



" Това е пречка по пътя. Някои дни са хубави, други ужасни и такива, в които се отдалечавате за известно време. Но след това постоянно се намирате ", споделя Ози в шоуто " Добро утро, Америка ".

Скорошната интервенция на врата, през която минава артистът, е следващото затруднение пред фамилията им.

" Той лежеше бял като платно, с високо кръвно. Помислих си, че ще го изгубя ", споделя водещата на " The Talk ".

За благополучие, процедурата минава сполучливо и двойката има желание да отпразнува 40 години от своята женитба. Независимо от проблемите, те не престават напред, все по този начин неразделни. Показват всеки ден на децата си, на света и на самите себе си, че същинската обич си коства да се изживее, без значение какъв брой сложен е нейният път.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР