Да си гадже на някоя от дъщерите на Силвестър Сталоун

...
Да си гадже на някоя от дъщерите на Силвестър Сталоун
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун се разправя с гаджетата на дъщерите си

Да си гадже на някоя от дъщерите на Силвестър Сталоун си има цена, тъй като множеството смс-и за раздели са писани особено от него.

" Баща ми е познавач, когато става въпрос за това ", сподели едната му щерка Систин в подкаста " Giggly Squad " на Пейдж ДеСорбо и Хана Бернер в понеделник.

" В множеството случаи той праща известията към гаджетата, които желая да зарежа ", разкри още 24-годишната. Сестра й София също се включи, като насочи апел към девойките, които слушат подкаста, да се извърнат към бащите си, що се отнася за разлъка с другар.

Според двете концепцията е сработвала, а " отрязаните " не били ядосани.

Силвестър може и да дава тип на страшен баща, само че напълно не е по този начин, както наподобява. Според Систин той е постоянно въздържан, когато пристигна моментът да го срещнат с техен другар. Според нея той има мощна вътрешен глас и още първоначално може да разбере дали връзката й ще прокопса или не. " И постоянно е прав ".

До този миг артистът е одобрявал единствено гаджетата на най-малката си щерка Скарлет. Сталоун има три дъщери със брачната половинка си Дженифър Флавин и наследник от предходния си брак.

През 2022-а Джен подаде молба за бракоразвод, само че малко по-късно изданието " Page Six " се снабди с извънредна информация, че в действителност двамата са се сгодили.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР