Да си бавачка на световна знаменитост за мнозина може би

...
Да си бавачка на световна знаменитост за мнозина може би
Коментари Харесай

Не е за вярване какви са изисквания за холивудските детегледачки! Вижте ги

Да си бавачка на международна звезда за мнозина може би наподобява като сбъдната фантазия. Това са пътувания с обичана звезда, екзотични дестинации, разкош, трогателен живот. Но истината е, че не всичко в тази специалност е толкоз приветливо, колкото наподобява на пръв взор. Хората, които иската да работят тази специалност би трябвало да преминат през редица тествания и да имат богат опит зад тила си. А някои условия са прекомерно характерни.

Brightside показват някои от тези особености. Ето ги и тях!

Виж още: Храните, които Виктория Бекъм заобикаля, с цел да има чудесна кожа

Предишен опит

Нищо изненадващо на пръв взор, нали? Само че множеството организации, наемащи детегледачки за звезди, изискват претендентите да са над 35-годишни. Това е при положение, че някоя по-млада кандидатка реши или пък успее да притегли медийното внимание към себе си. Всички детегледачки би трябвало да имат богат опит с деца, само че и да са задоволително дискретни. 

Трябва да са разполагаем

Холивудската детегледачка би трябвало да е подготвена да съобрази персоналния си график с този на децата или на известните им родители. Трябва да има подготвени документи. Така да вземем за пример за дамите, работили с Анджелина Джоли и Брад Пит се знае, че измежду условията са били да имат годен паспорт. В техния случай условие е било и висше обучение, както и да приказват най-малко два непознати езика, като един от тях би трябвало да е майчиният на някое от осиновените деца.

Виж още: Метаморфозите на Кристиан Костов: Певецът на 21 и продължава да впечатлява с визия

Трябва да се преценяват с всичко

Тези дами би трябвало да са подготвени да извършват всевъзможни стремежи, като някои от тях са в действителност прекомерно характерни. Така да вземем за пример Сара Джесика Паркър е желала от детегледачката си да следи за наличностите на специфичен душ гел и гел за разчистване на разположение в банята на децата ѝ. За актрисата пазаруването на няколко душ гела не било алтернатива.

Виж още: Дъщерите на Силвестър Сталоун в обятията на един от най-красивите българи

Не могат да употребяват телефон

Някои неща са изцяло неразрешени в тази работа. Така да вземем за пример никоя от шестте детегледачки на Ким Кардашиян не може да употребява телефона си по време на работа. Ако бъдат хванати да го вършат, рискуват да изгубят работата си.

Изображение: Getty Images, https://www.instagram.com/kimkardashian/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР