Да си баща на четири деца определено не е лесна

...
Да си баща на четири деца определено не е лесна
Коментари Харесай

Кой командва в дома на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Да си татко на четири деца несъмнено не е лесна задача. А когато три от тях са девойки, тя става още по-сложна. Именно в тази позиция е Райън Рейнолдс, който има три дъщери от брачната половинка си Блейк Лайвли - на седем, на пет и на две години. А за четвъртото им дете, което се роди преди няколко месеца, към момента ни оставят в незнание какво е и по какъв начин се споделя.
 След четвъртото дете - предизвикателство ли е за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс огромното семейство
След четвъртото дете - предизвикателство ли е за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс огромното семейство

Четвъртото им дете се роди през февруари

Без особена изненада, в това женско царство не артистът е този, който управлява парада. И си го признава в скорошно изявление пред Дейвид Летерман. На него несъмнено му харесва да бъде " момичешки баща ", само че това се показва най-вече в слушане и извършване на командите на Лайвли, която много ловко се оправя с ролята си на многодетна майка.

Това, което Рейнолдс е и може през днешния ден, дължи напълно на своята прелестна брачна половинка. И приказваме както за добитите умения в кухнята, които е попил от нея, по този начин и за грижите за децата. Въпреки това не се чувства достатъчно убеден да остане самичък с трите девойки.
 Снимка 620547

С типичното си възприятие за комизъм артистът признава, че би изпитал съществено безпокойствие, в случай че брачната половинка му отсъства за по-дълго от вкъщи. Затова да вземем за пример не би й разрешил да отиде на посетители на своите родители. " Това е нелегално. Това е похищение ", майтапи се той. 

Отвъд шегите и закачките Рейнолд декларира, че в началото е намирал за " много вълнуващо " да прекарва по-дълго време с дъщерите си. А през днешния ден с Лайвли са намерили салдото какво в връзките си, по този начин и в грижите за децата, тъй като за него е много важно да има разделяне от отговорностите, предава E!Online.
 Какво прави Блейк Лайвли, до момента в който гледа MET Gala от у дома
Какво прави Блейк Лайвли, до момента в който гледа MET Gala от у дома

Въпрос на цели

Актьорите нееднократно са заявявали, че за тях взаимното родителство е извънредно значимо. Затова и звездата от " Дедпул " си взе отмора от професионалните задължения след раждането на третото им дете. Той желае да е оптимално присъстващ. Затова и всички са постоянно дружно, не се разделят и пътуват доста по отношение на графика на единия или на другия. И очевидно това е тайната им за благополучен фамилен живот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР