Да се усмихва красиво, да пърха с мигли и от

...
Да се усмихва красиво, да пърха с мигли и от
Коментари Харесай

Гущерова отрече да е родила, каза какъв е полът на бебето, което чака

Да се усмихва красиво, да пърха с мигли и понякога да се снима разголена - какво повече би могло да се чака от ослепителна плеймейтка? Не и да бъде образцова брачна половинка, майка и бизнес дама...

Е, да, но не! Светлана Василева – една от най-популярните лауреатки в състезанието на " Плейбой ", към този момент се е разделила изцяло с тогавашния си сексуален имидж и за нищо на света не би се подвизавала на страниците на мъжки списания. За метаморфозата й спомогна ли връзката й с младия милионер Християн Гущеров. Бившият брачен партньор на фолк певицата Мария и хубавицата от Търговище подписаха брак през юли 2018-а и оттогава до през днешния ден са се сдобили с 3 прелестни деца. Четвъртата им рожба – момиченце, пък към този момент е напът и ще се появи на бял свят след 20 юни. Ето какво сподели Светлана Гущерова пред  " Уикенд ".

- Светлана, твърди се, че сте станала майка за четвърти път…

- Терминът ми е през юли, само че ще родя по-рано. Четвърто дете ми е и ще се появи на бял свят със секцио. Избрала съм си и дата, по кое време да стане. В момента към момента съм си бременна. След 20 юни ще родя. Най-новият член на нашето семейство ще е момиченце. Тоест към този момент ще имам 2 момчета и 2 девойки.

- Къде ще раждате?

 - При доктор Веселин Дяволов и екипа му в " Майчин дом ", при които родих и другите си три деца. Чувствам се сигурна при тях. Не си променям лекарите. Ако не дай си боже, и четвъртото ми дете е в кувьоз, както и другите три, проф. Боряна Слънчева е в болничното заведение и ще реагира незабавно. Тя ми избави първите три чеда. Спокойна съм, знаейки че съм в ръцете на доктор Дяволов и при нужда на проф. Слънчева. За мен те са най-хубавите.

- Колко време изкараха в кувьоз трите ви деца?

- Първото дете - Ани, беше най-дълго време в кувьоз: съвсем месец. Второто – Доби, и третото – Крис, бяха за по две седмици.

- Ще кърмите ли четвъртото си дете?

- Ако мога, сигурно ще го направя. Коластрата е доста значима.

- Датата на раждането консултирахте ли я с астролог?

- Да. Дай боже, да устискам до тогава. Първото дете - Анелия-Добромира, сама реши по кое време да се появи на бял свят, макар че имах уговорена дата за секцио.

- Избрахте ли към този момент име за четвъртото дете?

- Честно казано, още не сме решили. Колебаем се сред две имена.

- Ще има ли и пето бебе?

- Не. Да са ми живи и здрави децата. Мечтаех си за четири и стига толкоз. Доволно са ми 2 девойки и 2 момчета. Дотук, край! И Хрис мисли като мен.

- Колко кг напълняхте с тази бременност?

- Този път най-вече качих – 10 кг. Болят ме кръстът и краката, вечер не мога да дремя. Отекла и подута съм. Четвъртата ми бременност е най-тежка. Много, доста сложна. Винаги съм мечтала за 4 деца, само че в случай че някоя от предходните ми бременности беше като сегашната, сигурно нямаше да стигна до четвърто.

- С какво съответно тази бременност беше по-различна от предходните?

- Първите 3-4 месеца бях на легло. Лекарите не даваха изобщо да ставам. Доста пъти кървях и се борихме за задържане. Лежах и в болница. Няколко пъти бях и болна, та се наложи да пия антибиотици. Не ми беше по никакъв начин елементарно. Не мога и да пътувам. Според доктор Дяволов би трябвало единствено да си заставам у дома. Тежко ми е и в този момент, едвам вървя. С четвъртото дете към този момент в действителност разбрах, какво е да си бременна.

- Веднага ли след раждането ще започнете диета?

- Да, сигурно. При всяка от предходните три бременности незабавно след раждането и реанимацията минавах на режим на хранене. Така ще сторя и в този момент, като се роди четвъртото дете. Ще дам всичко от себе си, та в къси периоди да вляза във форма и да се усещам добре. Дори съм си споделила, че един ден преди да вляза да раждам, ще си хапна хубаво, като за последно, всичко обичано.

- Планувате ли да си извършите и някоя козметична процедура?

- Ще отида при доктор Каляшева за малко ботокс и мезотерапия за ободряване на лицето. Вече не считам да върша никакви по-сериозни корекции по себе си.

- Другите ви три деца по какъв начин са? Кой ви оказва помощ за тях?

- Растат и лудеят. Каката Анелия-Добромира върви на градина. Скоро ще стартира и синът Добромир. Кристиан-Валентин пък го чакаме всеки миг да проходи. Къщата ни е цялостна с деца. Весело ни е, щастливи сме. И двамата с Хрис постоянно сме желали това. Две дами ми оказват помощ за децата, както и майка ми. Когато съм си у дома обаче дребните желаят да са при мен, аз да ги нахраня и така нататък

- Има ли време, в което сте единствено двамата със брачна половинка ви?

- Дори на отмора сме всички дружно. Понякога споделям на Хрис, че нуждая се за няколко дни да сме единствено двамата, само че той желае децата да са постоянно с нас, даже да спят с нас. Ако въпреки всичко съумея да го убедя да отидем някъде единствено аз и той, упорства бързо да се прибираме у дома при дребните. Мъжът ми е захласнат от тях.

- Бизнесът ви с първокласни дамски нощници и пижами на назад във времето ли остана около четвъртата ви бременност?

- Не. Доволна съм, че се харесват моделите и се купуват. Бизнесът се развива доста добре. Дано да продължи по този начин. Винаги желая още и още, уповавам се да пробием и в чужбина. Имам страховит екип от 10 индивида, които в действителност доста оказват помощ.

- Мъжът ви дава ли ви препоръки за бизнеса?

- Допитвам се до Хрис, несъмнено. Той има натъртено око за съвсем всичко и ми е доста значимо дали ще хареса новите модели. Мнението му е изключително скъпо за мен.

- Мъжът ви преодоля ли страха си от хвърчене със аероплан?

- Летяхме за рождения ми ден до Венеция. Да, Хрис преодоля страха си от самолети и имахме проекти да отидем с децата и на море, само че лекар Дяволов забрани да пътувам даже до Пловдив поради четвъртото бебе.

- На 12 юли се навършват 5 години от сватбата ви с Християн Гущеров. Как ще изненадате брачна половинка си по този мотив?

- На 12-и брачният партньор ми има и рожден ден. Ще се съветвам с астроложката къде е най-хубаво да го посрещне, и ще провеждам всичко. Ако ми каже, че празненството е добре да е в чужбина, ще отидем там. Всяко професионално и персонално решение в живота си съветвам с астролог. Ходя при Мира Кунева и при Невена от Шумен, която е и моя дългогодишна другарка.

- Тръгна слух, че брачният партньор ви Християн Гущеров бил банкрутирал, че банката даже била взела дома ви и сте заживели чартърен...

- (Смее се.) Банката не ни е взела къщата. Слава богу, да чукна на дърво. И аз прочетох всякакви трудове, че живеем в " непретенциозен мезонет ". Истината е, че просто сменихме дома си, преместихме се в по-просторен. Предишният ни отесня. Сега с четвъртото дете ставаме едно огромно семейство. Хрис даже счита да построи още по-внушителна къща за нас – нашето мечтано жилище. Искам да успокоя " доброжелателите ", че не живеем в апартамент. В момента сме в къща с доста спални, асансьор, огромен двор... Трябва ни обаче и още по-голям дом, тъй като ставаме от ден на ден и повече хора в нашето семейство.

- Бизнесът на Християн изпитва ли усложнения около пандемията, войната в Украйна и развихрилата се инфлация?

- Астроложката ми споделя, че и двамата с Хрис сме родени под щастлива звезда. Според нея мъжът ми е податлив да се развива добре и сполучливо даже и в нови за него сфери на бизнеса. Да чукна на дърво, всичко е наред.

- За какъв брой животни се грижите вкъщи?

- Двата пауна ги дадохме на наши близки другари краткотрайно да се грижат за тях. Хрис имаше два санбернара, които по време на Ковид-19 умряха един след различен. Бяха двойка и очевидно от тъга си отиде и вторият. Преди два месеца умря и моето куче Тами. В момента имаме единствено едно - Мики. Грижим се и за два заека. Като поотраснат децата, ще напълним къщата с кучета и други животни.

- Съжалявате ли, че преди години бяхте плеймейтка? Кое ви промени в посока на това да станете образцова майка и брачна половинка?

- Научила съм си урока, взела съм си записка. След време ще се опитам да предпазя и децата си от неточности, които съм правила в предишното. Променена съм от мъжа до мен, както и от майчинството. Животът ми се прекатурна на 180 градуса. Вече съм фамилна жена, майка на четири деца и не върви да се фотографирам без облекла. Нямам и нужда да го върша. Никога обаче не бих подлагала на критика девойките, които са решили да се снимат с по-оскъдно облекло.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР