Да се презапасите с багаж, когато пътувате, може и да

...
Да се презапасите с багаж, когато пътувате, може и да
Коментари Харесай

Как да си приготвите багажа бързо и безпроблемно

Да се презапасите с багаж, когато пътувате, може и да ви носи известно успокоение, че нищо няма да ви липсва, само че също по този начин основава психическо напрежение. Оказва се, че би трябвало да се открият прекомерно доста решения – кое да вземем, кое да оставим, кое къде да подредим, а всичко това затормозява мозъка ни. Проучване в Съединени американски щати организира следния опит: възпитаници са разпределени в две групи и им се слагат няколко логичен задания. На едната група е препоръчан чай, като на децата се дава опция да изберат сред лайка и шипка. На учениците от другата група им се дава на случаен принцип един от двата типа чай. В резултат групата, която не е взимала решение за чая, се оправя доста по-успешно със дилемите.

Опростяването на дрешника при пътешестване - дзен-техника, която е приветствана от Марк Зугербърг и от починалия Стивън Джобс – може да направи пътуването ви доста по-приятно и умерено. Освен това ви икономисва умствени старания, които ще са ви нужни за взимането на доста по-важни решения.

Изберете облекла в по-неутрални цветове, тъй че да могат да се комбинират.
Пригодете поделение в ръчната си чанта за тоалетните такъми.
По-широките пуловери имат най-различни приложения – отиват си с дънки, с тесни поли, с тесни панталони – по този начин с една дреха ще си създадете заблуда за разнообразна визия.
Якетата с качулки, които се смъкват с цип, са идеални за ежедневна връхна дреха, само че също по този начин и ще ви спасят в дъждовно време.
Дамският шал може да се пригоди да бъде колан, пелерина или лента за коса.
В случай че очаквате топло време:
Жени: Вземете си летни джинси, които отиват на всичко, можете да ги носите даже с грациозен потник.
Мъже: Късите къси панталони могат да се носят и като бански, и като спортни във фитнеса.
Носете тениска като горна дреха или под риза/суитшърт/яке. Общо взето не тръгвайте без тениски – можете да ги ползвате и за пижама.
Обувките би трябвало могат да се носят и с чорапи, и на необут крайник, няма по какъв начин да помъкнете 5 чифта въпреки всичко!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР