Да се погледнем в огледалото, момичета. Какво виждаме? Красивите си

...
Да се погледнем в огледалото, момичета. Какво виждаме? Красивите си
Коментари Харесай

Персонализирана грижа за кожата - как да си подариш най-доброто

Да се погледнем в огледалото, девойки. Какво виждаме? Красивите си лица в най-различи форми, възраст и положение. Можете ли да определите с една дума лицето си? Кръгло? Продълговато? Или в горната част е малко закръглено, само че пък брадичката е скосена? Сърцевидна или ромбовидна форма? Хм…не е елементарно.

А кожата? Каква е? Суха или мазна? А има ли тук там към този момент бръчици и петънца от слънцето? Или пък имате гладка, само че леко отпусната кожа? Да…и тук не е елементарно да се определим с една дума. Защото всички сме разнообразни, тъй като всички имаме разнообразни потребности и тъй като в никакъв случай потребността не е единствено една.

 iStock/Getty Images

Обикновено сухата кожа се набръчква по-лесно. Но пък единствено хидратация не изпълва бръчките, а просто ги омекотява на досег. Често обаче кремовете срещу бръчки са по-тежки и мазни и като че ли не хидратират лицето добре. Как да изберем сред хидратация и анти-ейджинг?

Или пък сред грижа за мазната кожа и грижа за пигментни петна? Всяко лице е цялост от разнообразни характерности и има свои, индивидуални нужди от разнообразни видове козметика.

И преди да сте се отчаяли, да сте махнали с ръка и да сте споделили „ то така и така нямам време да си обръщам внимание ”, бързаме да ви зарадваме с новината, че персонализираната грижа за кожата освен е лесна за избиране към този момент, само че е и лесна за използване - лишава две минути два пъти дневно.

Екип от над 100 кожни лекари от Института за проучване на кожата на Орифлейм в Швеция сътвориха серии грижа за кожата, които се допълват и обгрижват кожата в цялост.

Вече не е нужно да избирате „ дали да е срещу бръчки или за изсветляване ” или „ за покачване на контура или за сензитивна кожа ”, тъй като продуктите на NOVA Age+ са създадени с мисъл за синергично деяние на всичките над 11 биоактиактивни съставки.

Когато попият в кожата, те подтикват нейните лични сили за регенериране, стягане и балансиране. Нежни са даже към сензитивната кожа, само че и към природата, тъй като всички съставки в козметиката на Орифлейм са добити по виновен и щадящ природата метод.

Но да се върнем на грижата за кожата и продуктите. Ето какви са стъпките за идеална кожа, които ще ви лишават единствено 2 минути два пъти дневно, само че ще видите резултатите едвам след втората седмица, тъй като продуктите, употребени в серия, дават 7 пъти по-добър резултат, околкото единствено един или различен артикул от серията:

Почистване

 iStock/Getty Images

Novage+ Refresh почистващ гел почиства дейно, само че нежно и подсигурява, че кожата ви е уравновесена и усъвършенствана да всмуква дейните субстанции от. Формулиран с технология Bio Lipid System.

Серум

Концентрираната, дейна грижа за лице със серумите NovaAge+ доставя на кожата пълноценни съставки за решение на основните проблеми на кожата - сухота, прекомерно омазняване, инертност и така нататък

Крем за околоочния силует

 Oriflame

Неведнъж сме казвали какъв брой значима е грижата за околоочния силует и по какъв начин всяка edna от нас може да има огрян, ярък, бляскав взор, стига да открие верния за себе си крем.

И както лицата са разнообразни, по този начин и кожата към очите е друга - някои са с гладка, само че тъмна кожа към очите, други елементарно образуват милиуми и имат потребност от доста нежна формула за чувствителни очи. Трети пък се будят с подпухнали клепачи и имат потребност от изстудяване и ободряване.

Орифлейм дава решение за всеки от тези проблеми с новите околоочни кремове на.

Дневен и нощен крем

 Oriflame

Те са сърцето на ежедневната грижа за кожата.

Както при серумите, по този начин и при кремовете можете да избирате сред артикули с друго деяние и да комбинирате серията по този начин, че да дава отговор най-добре на вашите персонални потребности.

Можете да комбинирате продуктите от 4-те стъпки съгласно желанието си или да се доверите на създадените подготвени 4 разнообразни системи за кожата: 
Богата стратегия за покачване на контура и за справяне с дълбоките бръчки; Лека стратегия за справяне с пъпчици и недостатъци и отбрана от първите следи на старенее; Смесена стратегия, която омекотява първите бръчки, защищава от градското замърсяване и пази от слънцето, като в това време е щадяща към кожата; Смесена стратегия , която изсветлява тена на лицето, само че в това време дава дейна анти-ейджинг и хидратираща грижа.
Както ви казахме, към този момент няма потребност да избирате кой от проблемите на кожата си да решите, тъй като има решение за всички проблеми по едно и също време.

 Oriflame

За да се радвате на всички изгоди от серията козметика на, е значимо да превърнете грижата за кожата заран и вечер в безвъзвратен обред. Отнема единствено две минути два пъти дневно, само че в случай че сте непрекъснати, първите резултати ще са забележим още на втората седмица. Представете си по какъв начин ще се промени кожата ви, в случай че се грижите за нея с обич и неизменност, освен за две седмици, а вечно.



Ако пък имате усложнения въобще да определите какви са потребностите на кожата ви, най-лесно е да употребявате , който Орифлейм са създали. Просто би трябвало да отговорите на няколко лесни въпроса по отношение на вашата кожа, заобикалящия ви климат и вашите желания за грижа за кожата. Програмата ще ви направи фотография и след по-малко от 2 минути ще избере за вас серията, от която имате потребност.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР