Да се обезопаси пътя към курорта Златни пясъци, а шофьорите

...
Да се обезопаси пътя към курорта Златни пясъци, а шофьорите
Коментари Харесай

Опасна шахта по пътя към Златни пясъци причини катастрофа

Да се обезопаси пътя към курорта Златни пясъци, а водачите в този сектор да са изключително деликатни. За това приканиха през вчерашния ден от бургаска фармацевтична компания. Причина за апела им е злополука преди дни, в която техен екип става несъзнателен участник. Оказва се, че мястото е рисково и там и различен път са ставали сходни пътни произшествия.

Рано сутринта екип от двама души поема на път към Златни пясъци, с цел да вземе присъединяване в ортопедичен конгрес там. Служебната кола по този начин и не съумява да стигне до курорта. Причината се оказва необезопасена шахта на ул. „ Проф. Петър Ников “ №1 в жк „ Чайка “. Навлизайки в комплекса, със скорост по джипиес 24 км/час колата минава над въпросната шахта, досегът с която става причина за серия от дейности, които в последна сметка приключват с удар в електрически дирек. Отскачайки, капакът на шахтата удря колата изпод, вследствие на което тя безусловно е изхвърлена от пътя. Спирачките отхвърлят, задействат се въздушните възглавници, автомобилът става неуправляем и се забива в ел. дирек. Необичайната злополука, попадаща в графата куриозни, за благополучие се разминава без жертви, само с вреди по автомобила.

Изготвеният на място протокол от ПТП установи, че водачът няма виновност. По тази причина няма и акт за нарушаване. Затова пък минувачи декларират, че сходни произшествия там е имало и преди, за което са подавали сигнали.

„ Стресът за участниците в злополуката и евентуалният риск за други водачи и пасажери, движещи се в този сектор са причина да призовем незабавно да се обезопаси пътя, с цел да няма други сходни произшествия “, показват от управлението на фармацевтичната компания. „ Като компания, занимаваща се с дистрибуция на лекарствени средства и оперираща в цялата страна, сигурността на нашите екипи на пътя е от първостепенно значение “, споделят още от компанията. От там разчитат способените институции да подхващат своевременни ограничения, с цел да не се стига до сходни катастрофи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР