Да се каже къде са тези дела, защото обществото има

...
Да се каже къде са тези дела, защото обществото има
Коментари Харесай

Пеевски за Радев: Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау. Нали ви казах кое е цирковото куче

„ Да се каже къде са тези каузи, тъй като обществото има въпроси. Къде са тези каузи, за които се говореше, само че нищо не е обявено? Прокуратурата би трябвало да стартира да оповестява какво прави и по какъв начин го прави. Нали има нов метод. Имахме мракобесен основен прокурор, в този момент това ли би трябвало да продължи – да не се знае какво се случва? Ние желаеме информация просто и ще зададем въпроси на господин Сарафов и на службите.

Всичко би трябвало да е пред очите на хората. Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както споделяше едно бау-бау. Нали ви споделих кое е цирковото куче, повече няма да го разясня “ – това разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на групата на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

По думите му Радев „ сега си прави партия “. „ Според мен е събрал задоволително средства от двете години. Корупционният кръг към него е колосален “, сподели още Пеевски, като попита: „ Къде потъна „ пътят на Копринката “?, „ Къде потъна Сотир Ушев? “, „ Кой е касиерът? “. За ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Президентството е „ тъмна институция, цялостна с доста кеш “. Той настоя президентът да реши дали е „ цирково куче “ на Корнелия Нинова, или ще става водач на партия. „ Според мен той се опасява да основе партия, тъй като се опасява за имунитета си “, добави ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

„ Има тъмна институция, цялостна с кеш, която сега желае да си сътвори политически план на база разграбването на страната две години, едноличното диктаторско ръководство на цирковото куче на Корнелия Нинова “, изясни през днешния ден Пеевски.

Той участва на съвещанието на правната комисия в Народното събрание, на която бяха признати промени в правилника на Народното събрание. Според тях комисията за надзор над службите към този момент няма да се ръководи на ротационен принцип. Причината е, че управлението бе поето от Николай Дренчев от „ Възраждане “, което от Движение за права и свободи дефинираха като опасност за националната сигурност.

Кой ще поеме поста в този момент към момента не е ясно. Пеевски изясни, че към момента не е коментирано, защото измененията първо би трябвало да бъдат признати дефинитивно и от пленарната зала. Изненадващо обаче вътре някогашният Министерство на вътрешните работи министър Бойко Рашков се изрече против измененията и назова претекстовете неистини.

„ Проследете до момента дали тази комисия е свършила нещо действително, което е в интерес на хората. Нищо не е свършила. Господин Рашков минимум има да разяснява, тъй като ерата на Рашков е на един мракобесен министър на Министерство на вътрешните работи, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им. Не желая да го разясня, той има на доста въпроси, на които да дава отговор. Какво стана с неговия градинар? “, попита Пеевски.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР