Да се качи в колата на легендарния пилот от Формула

...
Да се качи в колата на легендарния пилот от Формула
Коментари Харесай

Мат Деймън се изправя срещу Енцо Ферари с 320 км/ч

Да се качи в колата на именития водач от Формула 1 Марио Андрети и да изпита от първа ръка възприятието да се возиш със скорост от над 320 километра в час – по този начин се приготвя Мат Деймън за ролята си в новия си филм „ Пълно ускоряване “.

Лентата потегля и по българските кина от през днешния ден, а в нея артистът влиза в ролята на фамозния конструктор Карол Шелби, който дружно с водача Кен Майлс (в ролята е чудесния Крисчън Бейл) потегля на „ война “ с Енцо Ферари в историческото автомобилно съревнование на пистата „ Льо Ман “ през 1966-а година

"Трябва в действителност да почувстваш тази тръпка, с цел да я схванеш ", споделя Деймън във връзка „ Пълно ускоряване “, като акцентира, че това е и една от дилемите, които са си сложили с режисьора Джеймс Манголд – да „ вкарат “ фена вътре в автомобила, когато той доближава до оптималната си скорост.

Встрани от мириса на бензин, лентата показва епос за другарството сред някогашния играч (Шелби), чието здраве не му разрешава да застане зад кормилото и гениалният водач (Майлс). Дружба, става известно, има и зад камерата. Въпреки че това е първа колаборация сред Деймън и Бейл, кариерата им ги свързва години по-рано. „ Истината е, че двамата имахме един и същи сътрудник. В това отношение би трябвало да съм му доста признателен, тъй като постоянно функциите, които той отхвърляше, идваха при мен “, намигна наскоро Бейл.

Източник: Monitor

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР