Да се говори за браковете, в които партньорите не правят

...
Да се говори за браковете, в които партньорите не правят
Коментари Харесай

Колко от брачните двойки никога не правят секс? Ще се изненадате

Да се приказва за браковете, в които сътрудниците не вършат секс, в последно време не е нещо срамно.

И няма нищо чудно, че започваме да проучваме този проблем все по-открито. Защото в действителност той е учудващо постоянно срещан.

Според публикация в Psychology Today , някъде сред 15 и 20% от всички брачни двойки са престанали да вършат секс. А това си е много впечатляващ %!

Причината може да бъде насъбраният стрес от ежедневните отговорности, грижите за дома и децата, кавгите за пари, намесата на роднините… Причини доста. Истината е, че бракът е сериозна отговорност и вкарва двойката в един тясно обрисуван коловоз. Всички тези ограничавания изобщо не са секси. В един миг, започваш да гледаш на половинката си повече като на приятелче/ родственик, в сравнение с някой, който желаеш и който те желае физически.

Друга истина е, че някои съпрузи в никакъв случай не са имали мощно привличане между тях. Възможно е да са сключили брак поради материалната сигурност, обществения статус, желанието или пък натиска към този момент да имат деца. Тогава брачните окови бързо стават последния гвоздей в ковчега на така и така вялото предпочитание да вършат обич.

 Колко от брачните двойки в никакъв случай не вършат секс? Ще се изненадате

Всеки, който обмисля решението да каже “да ” в гражданското, би трябвало да е наясно с един факт. Брак, обич и секс са три разнообразни неща, които не е обезпечено, че вървят дружно. Възможно е да се обичате по метод, който не включва еротично предпочитание към другия. Възможно е да сте женени и от време на време да вършиме секс, само че да сте престанали да се обичате. Възможно е да се обичате и да давате на възприятията си физически израз, само че да не желаете да узаконявате връзките си с автограф.

Определете кое е в действителност значимо за вас и открийте оня мъж, с който дружно ще работите всекидневно за тези неща. Не очаквайте, че след сватбата желанията ви ще се сбъдват като с магия.

А в случай че желаете хем да носите халка, хем да имате трогателен съкровен живот, полагайте усърдие за това! Всеки. Божи. Ден. Нищо не може да се съпостави с това да се чувстваш същински обичан и обичащ, свестен, сигурен. И тези усеща да намират и физически израз. И като нещо толкоз хубаво, и това изисква напъните ни.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР