Да, съвсем вътре, до водата! Мястото е между новия мост

...
Да, съвсем вътре, до водата! Мястото е между новия мост
Коментари Харесай

Младежки случки „Срещу течението“ на 22, 23 и 24 септември в коритото на река Янтра

Да, напълно вътре, до водата!

Мястото е сред новия мост и мостът до Дома на хумора, а през трите дни на събитието ще се случат концерти, 3D мапинг, спектакъл, Stand-up comedy, работилници за изобразяване върху текстил и стъкло, учебно заведение за графити, съревнование с тротинетки и колелета и още доста занимателни неща.

Очаква ни и нещо съществено – полемика на тематика „ Независимост “. В деня на Независимостта на България ще поговорим за това какво е да си самостоятелен и в исторически, и в персонален проект с актрисата Мартина Пенева и режисьора Ана Батова, чиито моноспектакъл „ Аз победих “ ще забележим по-късно. Постановката е самобитно продължение на „ Мечтата на Наташа “, само че проблемите на младежите и желанието им да се движат против течението – същите. На идващия ден тематиката още веднъж е „ Независимост “, само че този път интерпретирана от инфлуенсъра Крис Захариев, който ще показа и стилния си бранд „ Храбър “.

И през трите дни ще има арт занимания. Работилниците са безвъзмездни, само че е добре да се запишете авансово, с цел да сте сигурни в своето присъединяване.  

Можете да го извършите през следните линкове:

Формуляр за записване в „ Зона за графити “ 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMIb6xXG5D9LceDqtXqwpN-o8RNhM62VTUFeXk8FWGa3Uvdw/viewform
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР