Да събере най-интересните истории с полицаи в книга – това

...
Да събере най-интересните истории с полицаи в книга – това
Коментари Харесай

Командарев събира истории с полицаи и в книга

Да събере най-интересните истории с служители на реда в книга – това е идната задача, която си е сложил режисьорът Стефан Командарев, предава Монитор.

Неговият филм „ В кръг “, който потегля по кината от 8 ноември наблюдава три патрулиращи коли из нощна София, като събитията в лентата са въодушевени от действителни събития.

Идеята за книгата ни хрумна непринудено, тъй като по време на работата по кино лентата се срещнахме с доста служители на реда и чухме доста истории, само че като филм несъмнено не можем да разкажем всяка една.

Отделно като жители, всеки от нас има не една или две случки с полицията и взехме решение да обединим всичко това, всеки да може да опише и показа, без значение дали е служител на реда или жител и без значение дали е позитивно или негативно мнението му “, изяснява Командарев във връзка томчето с разкази за униформени. Всеки, който желае да показа персоналната си история, обвързвана с полицията, може да го направи на уеб страницата www.vkrug.bg, където към този момент са оповестени няколко отзиви на фенове.

„ Тази акция е ориентирана към всички. Ние доста добре си знаем проблемите. Знаем за позитивните образци, за жал знаем и отрицателните, само че в случай че не се приказва за тях, в случай че те не се разискват и най-много в случай че не се дава публичност, няма по какъв начин нещата да се подобрят “, безапелационен е и Илия Кузманов от Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Най-добрите от оповестените истории ще бъдат селектирани и събрани в книга, а създателите им ще имат неповторимия късмет да гледат „ В кръг “ в компанията на актьорите и екипа, преди филмът да тръгне по кината. В лентата ще забележим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев–Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев–Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР