Да, Русия може да печали някои битки, но е във

...
Да, Русия може да печали някои битки, но е във
Коментари Харесай

Експерт по киберсигурност: Хиляди тролове-путинофили ”тровят” България с дискусия Украйна или Русия да подкрепим

" Да, Русия може да печали някои борби, само че е във война, която не може да завоюва, тъй като украинският народ избра свободата и разнообразни полезности от тези на Кремъл. Същия този Кремъл, който през 2019 подреди двуседмично цялостно изключване от световния интернет на редица основни за страната организации, с цел да ревизира тяхната продуктивност в условия на изолираност. Този опит изглеждаше като ексцентрична, даже откачена концепция преди три години, само че в действителност е било част от трескавата подготовка за актуалните събития. В същото време армията интернет тролове на Кремъл е извънредно дейна в обществените медии, макар че " Роскомнадзор " реши да разгласи най-голямата от тях МЕТА за „ екстремистка “ организация. Съвсем предстоящо Русия остана и без новините на Гугъл, които пък бяха систематизиран като „ подправени вести “, сеещи дезинформация за развиването на бойните дейности в Украйна ", разяснява специалистът пред TV+ и TV1.

" Докато Русия не разрешава медии, спуска нова цифрова желязна завеса над личното си население, Зеленски дефинитивно завоюва сърцата на хората по света, тъй като той, за разлика от Путин, не се скри в бункер, макар че се намира в обстрелван и обсаден град. Ежедневните му включвания реализират задачата в допълнение да издигнат мотивацията на украинската войска и съпротивителните сили на неговите съграждани ", счита той.

" У нас макар, че по-голямата част от популацията поддържа Украйна в нейната битка за независимост, притеснително огромен брой хора са на страната на военните дейности. Хиляди тролове всекидневно способстват в България да съществува даже полемика кого би следвало да подкрепим като страна. За страдание единственият метод за битка с тях е да ги пренебрегваме, като в това време ясно заявим позиция против агресора в тази война ", уточни специалистът по киберсигурност.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР