Да рецитират любими български стихотворения, посветени на любовта – с

...
Да рецитират любими български стихотворения, посветени на любовта – с
Коментари Харесай

Вергов и Бахаров рецитират поезия онлайн - slava.bg

Да рецитират обичани български стихотворения, отдадени на любовта – с тази задача се заемат актьорите Юлиан Вергов и Захари Бахаров в първото издание на „ Поетите “, което ще бъде предавано онлайн по целия свят.

„ Ако не сте съумели да си купите билет за Sofia Live Club, в случай че София ви е малко надалеч, в случай че не сте в България или просто желаете да гледате „ Поетите “ от дивана си - това е методът “, анонсира екранният Иво Андонов от „ Под прикритие “.

Събитието ще се състои още на следващия ден, а в него ще вземат присъединяване още Бойко Кръстанов, Владо Пенев, Иван Бърнев, Малин Кръстев, Теодора Духовникова, маестро Антони Дончев и Свилен Ноев.

„ Когато започвахме искахме просто да се срещнем един път и онлайн с вас да ви кажем какъв брой харесваме българската лирика и да ви я представим по този начин, като я усещаме - персонално и без възторг... И в никакъв случай не сме си и представяли, че вие ще откликнете по този начин мощно и прочувствено и че билетите за тези срещи ще свършват толкоз бързо. Благодарим ви от сърце! “, изясни и единствената дама измежду актьорите в „ Поетите “.

Стриймингът на събитието се реализира с поддръжката на НФК.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР