Да разпознава лицата на важни личности като Хан Аспарух, Цар

...
Да разпознава лицата на важни личности като Хан Аспарух, Цар
Коментари Харесай

Синът на Петканови разпознава Хан Аспарух и Левски

Да разпознава лицата на значими персони като Хан Аспарух, Цар Симеон и Васил Левски - на това умеене лудият кореспондент Дани Петканов учи сина си Габриел, преподавайки му първите уроци по българска история.

Това стана ясно от последният му видеоклип в Инстаграм, който инфлуенсърът е качил като отклик на нападките на почитателите му, че чества Хелоуин, вместо да отдава респект на родните обичаи.

" Вчера качихме в YouTube видеоклип, в който демонстрираме по какъв начин сме украсили къщата си за Хелоуин и по какъв начин се забавляваме по този мотив. " Изненадващо " започнаха да се появяват забележки по какъв начин може да честваме западен празник, честваме ли по този начин и родните празници, ще украсим ли къщата си по този начин усърдно и за 6-ти и 22-ри септември... Качвам това видео, нищо че е правено преди повече от 1 година. Правя го не тъй като желая да се преструвам на огромен родолюбец (ако съм желаел съм щял да го кача още тогава), а тъй като са ми доста чудни злобарите.
свързани новини7162на 20.10.2021
Ще споделя и част от определенията за злобар: човек, който не може да бъде благополучен от триумфите на другите; човек, който мечтае да е като теб. Нека видеото да бъде привет за тях. Масово, но всеобщо хората са изчаткали от завист и липса на някакъв смисъл в личните си животи. Затова най-голямата им грижа е да изливат отрицателната си сила върху други, които явно се усещат удобно и щастливи от живота, който водят. Не съм срещу това хората да имат мнение друго от моето, даже в противен случай - аз обичам да диспутирам. Но когато това е подбудено от чист хейт - тогава е безсмислено. Честит Ден на националните будители! И отлично на Габчо! ", написа той под клипа в Инстаграм.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР