Да продължат работата си за подобряване на живота на врачани,

...
Да продължат работата си за подобряване на живота на врачани,
Коментари Харесай

Калин Каменов: Показахме, че знаем как да развиваме Враца

Да продължат работата си за възстановяване на живота на врачани, поеха ангажимент кандидат-кметът Калин Каменов, претендентите на ГЕРБ за общински съветници и претендентите за кметове на кметства в общината на старта на предизборната си акция. Всички те бяха подкрепени от министъра на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, евродепутата Андрей Новаков и общинския началник на партията Малина Николова.

„ През последните години ние свършихме доста работата във всички браншове. Доказахме, че знаем, можем и желаеме да развиваме Враца”, съобщи Калин Каменов пред съидейниците и симпатизантите, които се бяха събрали в двора на Етнографско-възрожденски комплекс „ Св. Софроний Врачански”.

“Щастлив съм, че през днешния ден до мен има добре квалифициран, компетентен и можещ екип от експерти, с които съм сигурен, че през идващите четири години работата във Враца ще продължи с още по-сериозни темпове”, добави претендентът на ГЕРБ за кмет на регионалния център. Калин Каменов заяви и главните си цели за идващия управнически мандат – инфраструктура и градска среда, обучение, превоз, опазване на здравето, просвета, спорт и туризъм.

„ Щастлив съм, че във Враца се сторят фабрики, само че това не е задоволително. В идващия управнически мандат работата за привличане на вложения ще продължи”, ангажира се от името на всички претенденти Калин Каменов. По думите му се чака в идната година във Враца да отворят порти още два огромни завода.

„ През октомври ще започват дейностите по пътя Мездра – Ботевград “, разгласи районният министър Петя Аврамова. По думите й Враца и Северозападът получават мощна поддръжка от премиера Бойко Борисов и от държавното управление, а работата и вложенията за възстановяване на инфраструктурата ще продължат.

„ През миналите 4 години Калин Каменов направи едно главно нещо – извади Враца от черните летописи на българските медии “, съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. Той изреди голям брой положителни начинания, с които Враца влезе в новините през последните 4 години.

В листата си с претенденти за общински съветници ГЕРБ залага както на към този момент одобрени имена в Общинския съвет, по този начин и на доста нови лица, потвърдили се в областта на опазването на здравето, образованието и стопанската система, както и на доста младежи, които да внесат нови хрумвания в работата на Общинския съвет. ГЕРБ издига претенденти за кметове на всички кметства в общината, в които се организират избори. За идващ мандат се издигнати всички сполучливи кметове на села на партията, а нови за партията лица ще се борят за кметското място в останалите.

Преди формалното показване на претендентите на ГЕРБ, Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий отслужи водосвет за здраве и разцвет в храм „ Св. Възнесение”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР