Да поздравим министъра за смелостта, за това, че си върши

...
Да поздравим министъра за смелостта, за това, че си върши
Коментари Харесай

Митов: Господин Радев напоследък говори неща, в които понякога няма никаква логика

„ Да поздравим министъра за смелостта, за това, че си прави почтено работата, за това, че прави обзор на опциите на капацитета, с който разполагаме, тъй че да можем да помогнем на Украйна в тази тежка обстановка “, сподели депутатът от ГЕРБ Даниел Митов по отношение на отправените смъртни закани към министъра на защитата Тодор Тагарев.

„ За тези му смели дейности, несъмнено, те заслужават поздравления и е неприемливо да бъде заплашван. За страдание, следим разгорещена изразителност и нараснала температура на говорене от някои политически партии и субекти, които способстват за това да радикализират част от хората в българското общество и основават от тях безусловно нереална визия за това какво прави българската страна и за какво го прави. Подобно безконтролно говорене би трябвало да престане и някои политически партии би трябвало да си дадат сметка какво вършат “, сподели още Митов.

„ Господин Радев в последно време приказва неща, в които от време на време няма никаква логичност. Той е един от хората, които радикализират обществото, за жалост. Той може да си мисли, че се държи уравновесено, само че в същия миг налива масло в огъня навръх тези, които основават напрежение в българското общество и го разделят “, разяснява Митов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР