Да получи български паспорт и да зачести концертите си у

...
Да получи български паспорт и да зачести концертите си у
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас взима БГ паспорт

Да получи български паспорт и да зачести концертите си у нас – това обмисля Енрике Иглесиас. Латиноидолът подвигна на крайници 15 000 родни меломани на шоуто си в Арена Армеец нощес не пропусна да похвали хубостта на София, въпреки да не съумя да прегледа забележителностите по време на настоящата си аудиенция.

„ Благодаря ви, че сте тук довечера. Това е третия ми път в София и съм влюбен. Мисля да си взема български паспорт “, пошегува се той за „ Добър вечер! “.

С това той смекчи леко намръщените почитатели, откакто направи час забавяне.

Шоуто All The Hits Live обаче си заслужаваше чакането. Светлинни и пироефекти, съществена сцена с два „ езика “, по която той тича и подскача неуморимо, танци. И всичко това на фона на обичани шлагери като Bailamos, El Perdоn, Heartbeat, Do Уou Кnow и новия Move to Miami, с който започва концертът.

Излизането му на предната сцена размекна сърцата на присъстващите, а от там артистът ги поздрави с акапелни осъществявания на Ring My Bells и Takin` Back My Love. Тогава даде звук и за караоке. Най-силен спомен ще пази 17-годишната Ива, която Енрике изкара при себе си.

Тя най-вероятно беше избраницата за обичайна целувка, която получава късметлийка от публиката всякога, само че откакто разбра ЕГН-то й, тя си остана с такава единствено по бузата. Все отново 43-годишният секссимвол пя сладникавата балада Hero, обхванал я с ръце, подвигна я във въздуха и си направи селфи с нея.

Две части по-късно Иглесиас запечата с устни друга почитателка, като може би тя го замери минута по-късно с розов сутиен. Това беше най-култовият му подарък, измежду кулата от цветя и плюшени играчки, която той издигна. Певецът откровено се забавлява и на плакатите, които почитателите размятаха напористо пред лицето му.

Изненадващо, парчето Bailando не провокира подобен възторг, колкото Tired Of Being Sorry. Големи и дребни, които можеха да изпълнят няколко детски градини, подскачаха и танцуваха на него и всяка трета кокона въздишаше влюбено по любимеца си.

След цялата тази сила, може да си затвориш очите, че в множеството време звездата пя на плейбек. В живите осъществявания тук-таме се прокрадваше подправена нотка, само че с неговото мощно наличие и това е простено.

По-трудно се преглъща фактът, че Иглесиас хем закъсня, хем си потегли по-рано. Дойде без да поздрави публиката и си потегли с мънкане от рода на „ Ще се забележим скоро! “, след финалната ария I Like It. Жена до мен изрече това, което всички си мислихме: „ Свърши по този начин, както и стартира – не разбираш какво се е случило “.

Няколко минути меломаните пляскаха и викаха за бис, само че артистът по този начин й не почете овациите им.

Един от членовете на бенда, който пази гърба му на сцената в границите на цялото турне, също направи лек гаф. Той изкара българското знаме, размята го обърнато и най-после си го върза на кръста и стартира да туърква. Хората пред сцената си размениха многозначителни погледи, само че до освирквания по този начин и не се стигна.

По време на първия час в очакване на закъсняващата суперзвезда, водещите на радио Energy се пробваха да забавляват публиката. Глътка пресен въздух внесе Божо, който излезе да запее Hero и да се изясни в обич на приятелката си Нона.

Двамата са от Плевен и се познават от първи клас, като историята им трогна присъстващите. Напълно предстоящо, влюбените се сгодиха в компанията на 15 000, което се случи и на последния концерт на Енрике Иглесиас у нас през 2016 година

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР