Да полетиш с балон и да погледнеш земята от високо.

...
Да полетиш с балон и да погледнеш земята от високо.
Коментари Харесай

Какво е усещането ​да полетиш с балон и да погледнеш Земята от високо?

Да полетиш с балон и да погледнеш земята от високо. Това към момента е един от най-вълнуващите способи за сбъдване на остарялата човешка фантазия за хвърчене. Срещаме ви с двама влюбени от София, които реализираха фантазията си и видяха от птичи взор родния град и красивата природа към него.

Те са дружно от 6 години. Вече имат 2 дребни деца. Двамата са IT-специалисти. Навръх рождения ден на Иван, Елеонора взема решение да го изненада и да извърши отдавнашна тяхна фантазия - да летят с балон. След 30 минути романтика във въздуха, на километри височина над полята край София, и двамата дефинират преживяването като красиво и неповторимо.
Елеонора Несторова: Отдавна мечтаем и аз, и той, да летим с балон и това към този момент е реалност. Иван Иванов: Беше доста прелестно, супер умерено, и си заслужава, в действителност.
Двамата влюбени си дадоха обещание, когато пораснат децата им, да доведат и тях, и дружно да полетят още веднъж.

В балона постоянно има шампанско с няколко чаши. Причината е, че тук доста постоянно се возят двойки, които вземат решение да сключат брак. Затова екипът постоянно е подготвен. А шампанското се отваря много постоянно, защото съвсем постоянно отговорът е " Да ".
Антон Георгиев - водач на балон: Който се осмели да предложи брак на балона, не му отхвърлят. Досега нямам подобен случай... Обяснявам си го с това, че да стигнеш до там, че да предложиш толкоз самоуверено брак, на токова ексцентрично място - си сигурен в нейните дейности. Марио Стойков - шеф на компания за рискови спортове: - Печели ли се от тази активност? - По-скоро не. Правим го за занимание и да създадем хората щастливи.
Дали като предложение за брак или просто жест към обичан човек, само че в последно време ползата към летенето с балон е все по-голям. Само тази година свободните полети край София са над 100 и по този начин се реализира фантазията на доста хора.

Венка Василева: Бих споделила, че това е допиране до божественото. Отгоре виждаш града, какъв брой са дребни избрани грижи. Виждаш кои са значимите неща. Виждаш прелестното.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР