Да откраднеш изборите е висша форма на корупция, заяви лидерът

...
Да откраднеш изборите е висша форма на корупция, заяви лидерът
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нашите политически опоненти са жалки!

Да откраднеш изборите е висша форма на корупция, съобщи водачът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРББойко Борисов е в Стара Загора, откъдето разяснява горещите политически тематики от седмицата.

" В Европа би трябвало да се върнат още веднъж на власт систематичните партии “, сподели Борисов.

" Ми нейният съпредседател беше срещу, той желае миговете да седят. Видяхте ли какви въпроси задаваха? “, захапа Борисов държанието на Политическа партия по време на разискванията и гласуването към придобиването на още 8 самолета Ф-16, съобщи ПИК.

" Някакви дилетанти си разрешават да дават оценка на ГЕРБ. Това е несериозно. Какво реализираха за две години, с изключение на разрухата? “, учуди се Борисов като посочи, че употребява думата дилетанти от изявление на Корнелия Нинова.

" Това се споделя злополука на български, във финансите, политиката, в морала. И аз просто в последно време започнах да се чудя, за какво ние, толкоз време, както Катя желае да ме приравни с най-великия, правилно ни удрят шамарчета. Мен ме удариха по едната буза, Севда по другата, Влади по другата... Ето ви две неща, които са несъвместими сред Политическа партия и " Да, България “. " Стандардт енд Пуърс “ споделя през днешния ден, че еврозоната ще я забележим през крив макарон “, регистрира Борисов.

" Оставих им граница за образец, на всички места в Европа даваха Бойко Борисов за образец. Сега избиха служителите на реда, ври от бежанци. Кой за две години позволи това? Между 15 и 30 дни въпросът с миграцията ще го реша. Медиите викахте, че това не е забавно. Когато в една страна министър председателят, изпраща есемеси, че е арестувал, няма значение в тази ситуация кой, по най-болшевишкия метод, брутално, нощно време, защо господство приказват тези? Какъв Шенген, бе? Вие нямате нищо? И същинският провинен е той. Най-важното за европейците е Шенгенската граница. Как по този начин тогава оградата работеше, а в този момент е работи? И в този момент почват да приказват, че нямало законодателство. Ама какво законодателство ви би трябвало? Върховенство на закона? Държава от Европейски Съюз, министър председателят взема решение кой да арестува. Той самичък си е очевидец и самичък си взема решение “, продължи той.

" Вие представяте ли си това да беше казано за нас “, попита залата Борисов, откакто пусна на екран изявлението на Георги Свиленски, който призна, че Кирил Петков е споделил на Българска социалистическа партия, че ще им даде кодовете за машините, в случай че те отдръпват предлагането за връщането на хартиената бюлетина.

" Е това е висша степен на корупция “, разяснява Борисов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР