"Да останем бдителни", това написа във фейсбук началникът на ВМА

...
"Да останем бдителни", това написа във фейсбук началникът на ВМА
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Да останем бдителни!

"Да останем бдителни ", това написа във фейсбук началникът на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски. БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден на постоянния брифинг на министъра на опазването на здравето и Националния действен щаб шефът на ВМА заприказва за " ".

"Въпреки статистическите данни от последните дни, би трябвало да бъдем доста деликатни.

По никакъв метод не би трябвало да се отслабва бдителността на всеки един български жител – би трябвало да продължим да съблюдаване противоепидемичните ограничения, да се носят маски, да се съблюдава стерилизация и отдалеченост, като се заобикалят всеобщите събирания и контакти, които биха могли да бъдат избегнати ", написа още ген. Мутафчийски.

Той не скри терзанието си от разпространяването на новия вариант на ковид във Англия, макар наложените изключителни противоепидемични ограничения.

"Това е един обезпокоителен факт, който не може да бъде подценен. Подобно е ситуацията в Чехия и Нидерландия ", разяснява още проф. Мутафчийски.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
ДА ОСТАНЕМ БДИТЕЛНИ! Въпреки статистическите данни от последните дни, би трябвало да бъдем доста деликатни. По никакъв...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР