Да официализира онлайн конкурс, който да излъчи победител на тазгодишната

...
Да официализира онлайн конкурс, който да излъчи победител на тазгодишната
Коментари Харесай

Фенове настояват Евровизия 2020 да излъчи победител онлайн - slava.bg

Да официализира онлайн конкурс, който да излъчи победител на тазгодишната Евровизия – за такова решение упорстват почитателите на Евровизия, откакто Европейският съюз за радио и телевизия разгласи, че няма да допусне основаните песни за тази година до конкуренцията през 2021 година

Почитателите оферират спечелилата страна да не получава обичайните си права, както и да не получава домакинство на гранде събитието, предава Монитор.

"Защо обаче да не ги потупаме по рамото, изключително когато е прекомерно евентуално да имаме победител от страна, която до момента не е печелила, като България, Исландия, Литва или Румъния ", считат почитателите.

Към момента редица уеб сайтове организират анкети, чиято цел е да излъчат обичаната ария на публиката от Евровизия 2020. Нито един от тези състезания обаче не е оторизиран от Европейския съюз за радио и телевизия и няма действителна тежест при провеждането на конкуренцията.

Самата институция, която е отпред на организирането на Евровизия, към момента не е обявила какви са методите, по които счита да „ отдаде заслуженото “ на музикалните осъществявания, основани за тази година. Още повече, поради, че излъчването на събитието стои като огромен акцент в стратегиите на малките екрани във всички страни участнички. Сред обсъжданите разновидности все още са компилация на видеоклиповете, към песните за Евровизия 2020, филм, отдаден на състезанието и серия от изявленията с изпълнителите.

Традиционно и тази година уредниците ще пуснат диск с всички песни, готвени за конкуренцията. Той е към този момент наличен за предварителни поръчки в Amazon, а в него меломаните ще намерят и версии за караоке. Официално албумът ще се появи на пазара на 24 април, като за него почитателите ще би трябвало да преброят към 50 лева

Междувременно у нас почитателите насочиха зов да видят по какъв начин е щяла да наподобява Tears Getting Sober по време на представянето й на огромната сцена на Евровизия. От родния екип на състезанието обаче обясниха, че това би било в прорез с интелектуалната благосъстоятелност на хората, основали концепцията. Въпреки че ще би трябвало да запише нова ария, Виктория Георгиева към този момент удостовери наличието си на Евровизия 2021.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР