Да, обмисляме локдаун, каза още Кацаров пред bTV и допълни,

...
Да, обмисляме локдаун, каза още Кацаров пред bTV и допълни,
Коментари Харесай

Министър Кацаров: Обмисляме локдаун. Това е най-тежката COVID вълна

Да, обмисляме локдаун, сподели още Кацаров пред bTV и добави, че в случай че лечебните заведения се препълнят, Министерство на здравеопазването ще спре всички икономически и публични действия. " Няма несъмнено число, при което да наложим локдаун, а той ще се наложи по отношение на придвижването на данните у нас. "

Ако съблюдаваме ограниченията, то ще направляваме рецесията. Най-сигурният метод е да се имунизираме. Хората носят маски, само че не всички, а част от тях под носа. Хора, сложете ги тези проклети маски - това е методът. Личната отговорност е основна, безапелационен бе той.

Засега има задоволително О2 в лечебните заведения. Ако няма задоволителна наличност, то ще се забрани износа, разкри здравният министър.

При сегашните числа ние към този момент трябваше да сме затворени и ние сме затворени, има опция да се работи при безвредни условия.

" Изборите би трябвало да бъдат извършени. Всички членове на СИК ще бъдат тествани, в случай че нямат " зелен документ ", с цел да понижим до най-малко риска от болест ", разяснява Стойчо Кацаров и съобщи:

Допускам, че има подправени документи и хората влизат с един и същи документ, само че това е най-глупавото нещо, което може да извършите. Може да излъжете здравните управляващи, само че не и вируса.

" Хората би трябвало да се имунизират, с цел да се предпазят, а не поради зеления документ ", изясни здравният министър и упрекна " водачи на огромни партии ", които са му поискали оставката през септември след новината за въвеждането на документите.

На въпрос за какво е дал Бойко Борисов на прокуратурата поради подправени вести, само че не и медици, които популяризират обществено погрешни данни, Кацаров разяснява: Не мога да проследя всички.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР