Да обърнем поглед назад и да си спомним за големите

...
Да обърнем поглед назад и да си спомним за големите
Коментари Харесай

Световните знаменитости, които си отидоха през 2021 г.

Да обърнем взор обратно и да си спомним за огромните персони от шоубизнеса и изкуството, които 2021 година ни лиши. Сред тях най-силно отекна загубата на - брачният партньор на английската кралица Елизабет Втора умря на 99-годишна възраст на 9 април. Разделихме се и с голям брой други огромни имена, само че въздействието на техния живот и творчество няма да бъде забравено още дълго време.

Снимка: Getty Images

Таня Робъртс

15 октомври 1955 – 4 януари 2021

На 65 години умря Таня Робъртс - единствената актриса, която е била и момиче на Бонд, и ангел на Чарли. Таня Робъртс е най-известна с ролята си във кино лентата за Джеймс Бонд " Изглед към долината на гибелта ". В него си партнира с Роджър Мур, за който това е последно преобразяване като английския разузнавач.

Снимка: Getty Images
Лари Кинг

19 ноември 1933 – 23 януари 2021

Световноизвестният публицист Лари Кинг умрял на 87 години в Лос Анджелис. Телевизионен водещ беше бил приет в болница с COVID-19 в края на предходната година, като прекара там повече от седмица. Лари Кинг беше една от най-известните американски медийни персони, интервюирал политици, звезди и други обществени фигури. По време на кариерата си е направил над 30 000 изявленията.

Кристофър Плъмър

13 декември 1929 – 5 февруари 2021

Актьорът Кристофър Плъмър умря на 91-годишна възраст. Паметна е ролята му на капитан Фон Трап във кино лентата " Звукът на музиката " през 1965 година, в който партнира на Джули Андрюс. Роденият в Канада артист умря в дома си в американския щат Кънектикът, като в последните му мигове до него е била брачната половинка му Илейн Тейлър.

С кого още от известните персони се разделихме през 2021 година - четете в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР