Да не забравяме, че вече всички сме политици, включително и

...
Да не забравяме, че вече всички сме политици, включително и
Коментари Харесай

Заркова: Откровението на адвокат Хаджигенов ме върна към големия въпрос на Волтер

" Да не забравяме, че към този момент всички сме политици, в това число и аз, и Тошко, а политиците споделят едно, а вършат друго “.
Това признание на юрист Хаджигенов (сега депутат) ни хвърли в размисъл през вчерашния ден заранта. То прозвуча по Нова тв във връзка едно чуто по–рано изказване на Тошко Йорданов (сценариста на Слави, в този момент и той депутат).
 Николай Хаджигенов желае наложително държавно управление, даже и с третия мандат Николай Хаджигенов желае наложително държавно управление, даже и с третия мандат
Нямаме проблем да се явим на избори през юли. Ще бъдат разочаровани гласоподавателите на партиите на митинга, в случай че трите опозиционни партии...
„ Нима политиката не е нищо друго, с изключение на изкуство на умишлената неистина? ” Този въпрос не е от през вчерашния ден – задал го е огромният Волтер още през 1717 година, в епохата на Просвещението ", във Facebook.
" Цели епохи са минали от този момент, а отговорът още не е явен, що се отнася до Франция. Относно България обаче в този момент той е по-скоро „ да “. Но нали не е наложително постоянно да бъде по този начин? Как мислите, ще забележим ли скоро смяна?? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР