Да направиш психопрофил нта Путин не е обичайно, а дори

...
Да направиш психопрофил нта Путин не е обичайно, а дори
Коментари Харесай

Психиатър: Войната на Путин е пародия на хитлеровата война

Да направиш психопрофил нта Путин не е всекидневно, а даже самоуверено, защото такама оценка се прави от отдалеченост, без да се познава персонално обекта. 

Това разяснява в ефира на Нова тв доктор Любомир Канов, психиатър.

Но въпреки всичко въз основа на това, което се знае и което може да се допусна и е от извънредно значимо за човечеството, е да помислим най-малко защо става дума, добави той.

Това, което виждам, е една подигравка на войната, която поведе Хитлер против света. Т.е. историята се повтаря като подигравка. Но това е и вкоренено в патологията на едно схващане и това не е единствено съзнанието на Путин, а съзнанието на цялата съветска нация, за жалост, която е в действителност отвън рамките на една нация, която има крепко умозаключение, здрав разум. А по-скоро припомня на екзалтацията на немския народ по време на големите манифестации и поздравите на фюрера, разяснява той.

Путин боледува от една не толкоз психологична, колкото обществена болест. Аз я назовавам тотализъм. Това са идеологии, които обгръщат големи маси от хора и отпред на които стои водач или президент, или фюрер. Те са полуезически, сходни на фетиш и вярвания, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР