Да направиш правителство на малцинството в този парламент е невъзможно.

...
Да направиш правителство на малцинството в този парламент е невъзможно.
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Да направиш правителство на малцинството в този парламент е невъзможно

" Да направиш държавно управление на малцинството в този парламент е невероятно. „ Продължаваме Промяната ” и „ Демократична България ” се слагат в рискова изолираност, употребяват ултиматуми ", съобщи пред Нова нюз политологът Цветанка Андреева.

„ Не можеш да направиш властта в страната залог на това по какъв начин ще се гласоподава ”, сподели тя.

По нейни думи Политическа партия и Демократична България към този момент бяха във властта и те не започнаха промени в правосъдната система и битката с корупцията. „ Девалвира концепцията за надзор върху основния прокурор ”, съобщи тя.

Според доцент Петър Чолаков, не е „ вътрешнопартийна драма ” гласуването с хартиени бюлетини или машини, тъй като има подозрения за пазаруване на гласове в продължение на години, има емпирични данни за това, акции на полицията, хванати.

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи имат „ гласове в риск ”, това са гласове, за които има подозрение, че са платен избор ”, сподели Чолаков.

Андреева сподели, че в Холандия махат машините, тъй като има подозрения за съветска интервенция.

Според Андреева няма да може да бъде формирано държавно управление нито с първи, нито с втори, нито с трети мандат. Чолаков е на мнение, че вървим към избори и те евентуално ще бъдат през март.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР